Pămătuf de bărbierit sintetic Simpsons Trafalgar T1

(2 recenzii)

135,00 lei

SKU: 7854965
Brand: Simpsons

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pămătuf de bărbierit sintetic Simpsons Trafalgar T1

Scoțianul Alexander Simpson a început producția de pămătufuri de bărbierit și accesorii pentru îngrijirea bărbaților în 1919 și este considerat pe plan mondial ca un pionier în industrie.

Trafalgar este cel mai recent produs din gama Alexander Simpson. Acest mâner superb lucrat și atrăgător este umplut cu fibre sintetice de calitate Sovereign, din surse unice.

Specificații aproximative Trafalgar T1:

Înălțimea totală a periei – 82 mm

Înălțimea mânerului – 40 mm

Nod loft – 42 mm

Diametrul nodului – 23 mm

Fabricat în Marea Britanie

În ceea ce privește utilizarea și întreținerea continuă a noii dvs. perii de bărbierit Simpson, vă recomandăm următoarele proceduri:

Când vă bărbieriți, încercați să utilizați mișcări înainte și înapoi cu pămătuful pentru a forma spuma, mai degrabă decât mișcări circulare, care tind să exercite stres și presiune suplimentară asupra perilor. Forța excesivă poate rupe sau disloca perii din lipirea lor. Nu lăsa niciodată peria să se înmoaie în apă la o temperatură mai mare decât ar rezista pielea ta.

 • Asigurați-vă că nodul pămătufului de bărbierit este complet clătit, fără a avea reziduurile de săpun sau cremă după bărbierit – Folosiți apă caldă limpede și strângeți ușor baza nodului pentru a vedea dacă toate resturile au dispărut (Acest lucru va preveni acumularea de mucegai).
 • Agitați ușor pămătuful și mângâiați ușor perii pe un prosop foarte moale pentru a îndepărta orice exces de umiditate prezent în nod.
 • Lăsați să stea atârnat într-o zonă bine ventilată, de preferință foarte aproape de o fereastră deschisă. Timpul de uscare insuficient între bărbierit va duce la mucegai adânc în nod și eventual căderea părului.
 • Încercați o alternativă între două perii, dacă este posibil, pentru a permite o perioadă de uscare de 48 de ore.
 • Șamponați-vă peria cu un produs normal pentru păr în fiecare lună, pentru a o menține frumoasă și curată.

Brand

Simpsons

Pămătufurile de bărbierit Simpson sunt considerate și recunoscute pe plan mondial ca fiind cele mai bune din lume, în special de către pasionații de wet shaving. Compania are o moștenire adânc înrădăcinată în industria de bărbierit și este, în general, considerată ca fiind punctul de referință atunci când vine vorba de producția de instrumente de bărbierit de înaltă calitate. Scoțianul Alexander E. Simpson a început să producă perii de bărbierit în Clapham, Londra, în 1919. În 1929, compania a expus pentru prima dată la British Industries Fair. Prima adresă înregistrată înregistrată pentru Simpson Shaving Brushes a fost 53 High Street, Clapham, London, SW4. După ce fabrica sa din Londra a fost distrusă în Blitz-ul din 1941, Simpson și-a mutat compania la Nimmer Mills, Chard, Somerset. Un număr din 1963 al revistei Gentlemen's Quarterly a menționat pensulele Simpson (din Londra) cu mâner de fildeș și motto-ul „s-ar putea să nu mai fie nevoie să fie înlocuite în timpul vieții tale”. Acest comentariu rămâne adevărat și astăzi. Astăzi Simpsons este poate singurul producător de perii de bărbierit realizate manual în Marea Britanie și Insulele Britanice. Gama noastră extinsă de produse într-o mare varietate de stiluri și materiale fac din Simpson alegerea numărul unu atunci când alegeți următoarul pămătuf.

2 recenzii

 1. danut.tanase (achiziție verificată)

  Bijuteria T1

  Daca despre T2 spuneam in recenzia mea ca este PERFECT pentru mine, am vrut si un T1 pentru cand calatoresc, si ca o alternativa din cand in cand la T2. Ei bine, T1 este o bijuterie de pamatuf. L-am folosit mai mult ca pe T2, care ramane totusi, REGELE. Cand l-am vazut prima data in cutie pe T1, am fost putin dezamagit, mi-am zis ca este un pic cam mic, dar ce sa vezi, dupa ce l-am dezbracat de hartia in care a venit impachetat, am avut o surpriza foarte placuta. Perii (nodurile) sunt aproape identici la T1 si la T2, puse unul langa altul, diferenta este aproape insesizabila, iar daca manerul nu ar fi mai mic ca la T2, ai zice ca este tot un T2 daca te uiti doar la perie (nod). T1 este la fel de bine facut ca T2, aceeasi calitate si robustete britanica. Il iubesc!
  Exista un singur “minus” la T1, daca intinzi spuma mai energic pe fata, si ai si ceva spuma pe maner, daca nu il tii bine, risti sa-l scapi din mana, dar dupa ce te obisnuiesti cu marimea manerului, totul merge ca uns. Eu mai am pamatuful celor de la Proraso, cu par natural, si inca unul sintetic de la Noberu of Sweden, dar englezii T2 si T1 sunt the first, the best, the number one!

 2. ciprian

  Am multe pamatufuri de la diverse firme, dar ca Trafalgar nu mai exista, este moale dar in acelasi timp are un backbone perfect. Aproape nu mi-am dat seama ca e sintetic, este o combinatie de cal, badger si sintetic, este de departe cel mai tare pamatuf in opinia mea.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *