Pămătuf de bărbierit din păr de bursuc Simpsons Clasic 2 Best Badger

500,00 lei

SKU: 657968623415
Brand: Simpsons

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pămătuf de bărbierit din păr de bursuc Simpsons Clasic 2 Best Badger

Simpsons Clasic 2 Best Badger este un pămătuf de bărbierit de dimensiuni mai mici. Deseori denumit Chubby 1.5, acesta este într-adevăr o mică bijuterie.

Este alegerea perfectă pentru călătorie.

Specificații aproximative ale pămătufului Classic CL2 Best Badger:

Înălțimea totală a periei – 85 mm

Înălțimea mânerului – 41 mm

Nod loft – 44 mm

Diametrul nodului – 23 mm

Fabricat în Marea Britanie

În ceea ce privește utilizarea și întreținerea continuă a noii dvs. perii de bărbierit Simpson, vă recomandăm următoarele proceduri:

Când vă bărbieriți, încercați să utilizați mișcări înainte și înapoi cu pămătuful pentru a forma spuma, mai degrabă decât mișcări circulare, care tind să exercite stres și presiune suplimentară asupra perilor. Forța excesivă poate rupe sau disloca perii din lipirea lor. Nu lăsa niciodată peria să se înmoaie în apă la o temperatură mai mare decât ar rezista pielea ta.

  • Asigurați-vă că nodul pămătufului de bărbierit este complet clătit, fără a avea reziduurile de săpun sau cremă după bărbierit – Folosiți apă caldă limpede și strângeți ușor baza nodului pentru a vedea dacă toate resturile au dispărut (Acest lucru va preveni acumularea de mucegai).
  • Agitați ușor pămătuful și mângâiați ușor perii pe un prosop foarte moale pentru a îndepărta orice exces de umiditate prezent în nod.
  • Lăsați să stea atârnat într-o zonă bine ventilată, de preferință foarte aproape de o fereastră deschisă. Timpul de uscare insuficient între bărbierit va duce la mucegai adânc în nod și eventual căderea părului.
  • Încercați o alternativă între două perii, dacă este posibil, pentru a permite o perioadă de uscare de 48 de ore.
  • Șamponați-vă peria cu un produs normal pentru păr în fiecare lună, pentru a o menține frumoasă și curată.

Brand

Simpsons

Pămătufurile de bărbierit Simpson sunt considerate și recunoscute pe plan mondial ca fiind cele mai bune din lume, în special de către pasionații de wet shaving. Compania are o moștenire adânc înrădăcinată în industria de bărbierit și este, în general, considerată ca fiind punctul de referință atunci când vine vorba de producția de instrumente de bărbierit de înaltă calitate. Scoțianul Alexander E. Simpson a început să producă perii de bărbierit în Clapham, Londra, în 1919. În 1929, compania a expus pentru prima dată la British Industries Fair. Prima adresă înregistrată înregistrată pentru Simpson Shaving Brushes a fost 53 High Street, Clapham, London, SW4. După ce fabrica sa din Londra a fost distrusă în Blitz-ul din 1941, Simpson și-a mutat compania la Nimmer Mills, Chard, Somerset. Un număr din 1963 al revistei Gentlemen's Quarterly a menționat pensulele Simpson (din Londra) cu mâner de fildeș și motto-ul „s-ar putea să nu mai fie nevoie să fie înlocuite în timpul vieții tale”. Acest comentariu rămâne adevărat și astăzi. Astăzi Simpsons este poate singurul producător de perii de bărbierit realizate manual în Marea Britanie și Insulele Britanice. Gama noastră extinsă de produse într-o mare varietate de stiluri și materiale fac din Simpson alegerea numărul unu atunci când alegeți următoarul pămătuf.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pămătuf de bărbierit din păr de bursuc Simpsons Clasic 2 Best Badger”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *