Pămătuf de bărbierit Saponificio Varesino din lemn de Ziricote cu păr de bursuc

954,59 lei

Pămătuf de bărbierit artizanal cu două benzi High Mountain White Badger din Manchuria.

Mânerul din lemn de ziricote este realizat de 3 maeștrii italieni.

Mai multe informatii
SKU: TGLA181

Disponibil pentru precomandă

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Tipul de metal folosit diferă în funcție de preferința clientului.Astfel prețul de pe site poate suferi mici modificări.

Pentru a obține o spumă bogată înmoaie pămătuful în apă fierbinte apoi ai grijă să rămână destulă apă pe el, întrucât hidratează și protejează pielea.

Diametru nod:26mm

Înălțime loft:50mm

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Fabricat în Italia

Brand

Saponificio Varesino

1 recenzie

  1. Cezar Lukacs (achiziție verificată)

    Gama lux

    Elegant, este realizat din materiale de calitate, finisat cu mare atentie. Ambalajul in care se livreaza este deosebit, unic : un cilindru din furnir asigurat cu un snur din piele. Comparat cu un pamatuf Kent BLK12, tot din gama high end ( cu un raport calitate-pret mai bun ), pămătuful Saponificio Varesino are manerul mai elegant, dar pamatuful propriu-zis are firele de par un pic mai scurte si arata mai putin plin in comparatie cu cel de la Kent.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.