Maner Thick Bar 76mm otel inoxidabil pentru aparate de ras Razorock

(O recenzie)

105,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Maner Thick Bar 76mm otel inoxidabil pentru aparate de ras Razorock

Filetarea este standardul M5 x .8 și se va potrivi cu majoritatea capetelor moderne de la RazoRock, Edwin Jagger, Muhle, Merkur și iKon.

Greutate: 2,5 oz (72 g)
Lungime: 76 mm
Diametru: 13 mm
Manerul are 76 mm lungime. Diametrul mânerului este de 13 mm în mijloc.

*Notă: mânerele sunt frezate și finisate la un nivel de sculă și pot avea mici semne de prelucrare și finisare.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Bogdan (achiziție verificată)

    MANER THICK BAR 76MM

    Excepțional mâner foarte bun nu aluneca este puțin mai gros montat pe un alt cap de aparat pus lângă un Merkur 34c sunt la fel ca și dimensiune pentru cei care prefera mânerul aparatului scurt este perfect
    Recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *