Frederic Malle Carnal Flower Apă de Parfum 30 ml

750,00 lei

O impresie inițială a inocenței și a prospețimii florale se dispersează pentru a dezvălui o atracție mai puternică: aceste note picante îmbunătățite cu mosc alb, pentru a atrage aura de senzualitate persistentă a tuberozei, fac din acest parfum un WANTED.

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Note olfactive:

De vârf:

  • Citrice (pepene) și tuberoză

De bază:

  • Tuberoză și mosc

Gramaj: 30 ml

Ingredients: Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), WaterAquaEau, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Anise Alcohol, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Geraniol, Citral, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Brand

Editions de Parfums Frederic Malle

Parfumurile Frédéric Malle au luat naștere în anul 2000, reprezentând produsul hotărârii lui Frédéric Malle de a susține parfumeria și de a-i readuce gloria de odinioară. Îndrumându-i pe cei mai mari parfumieri din lume până la culmea artei, el le acordă libertatea totală de a crea, oferindu-le materii prime excepționale, fără a le impune limite de timp sau de buget. Născut în lumea parfumurilor, cu o experiență de peste treizeci de ani, Frédéric Malle este un  important expert în parfumeria contemporană. Un estetician neconvențional și neclasificabil, el oferă artiștilor oportunitatea de a excela, îi încurajează să-și dezvolte propriul idiom și le sărbătorește creativitatea. Astfel, din fiecare colaborare, se naște o capodoperă - un parfum al cărui creator este suficient de mândru să-l semneze cu propriul său nume, pentru prima dată. Această abordare unică are drept rezultat o gamă eclectică de parfumuri, cu personalități diversificate - o colecție care îmbrățișează toate stilurile și familiile olfactive, le revoluționează, învăluie clasicul cu o notă modernă și pășește, cu îndrăzneală, în teritorii neexplorate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.