After Shave Razo Rock Plague Doctor 100ml

Brand: Razo'Rock

TGLSNGL60TGST1

New product

75,44 lei

- +

 
More info

Size: 125ml.

Made in Italy.

Write a review

After Shave Razo Rock Plague Doctor 100ml

Write a review

 
Comments(5)
07/29/2020

Unicat

Il folosesc impreuna cu sapunul. In prima faza se simte foarte tare mentolul, care lasa o sensatie de super fresh. Pe pielea mea rezista cateva ore bune. Mirosul este unul de care nu ma satur si cred ca este aroma mea favorita, in schimb este foarte greu de descris. Miroase dulce amarui dar masculin in acelasi timp. Cu siguranta il voi achizitiona iar!

  • Was this comment useful to you?
  • (0) (0)
07/29/2020

Un miros straniu

Am citit suficiente recenzii inainte sa il achizitionez si desi sunt iubitor de mirosuri old school pot sa zic ca acesta nu m-a impresionat si chiar este putin straniu, iti da o stare ciudata acea combinatie de mirosuri. Are mult mentol, in primele secunde de aplicare nu se simte nimic altceva decat mentolul si ulterior mai tarziu pafumul. Intensitatea parfumului oricum nu este foarte puternica si poate ca mai bine asa. M-as orienta catre alte oferte din gama RR.

  • Was this comment useful to you?
  • (0) (0)
06/13/2018

E interesant

Il folosesc de vreo doua saptamani si pot spune urmatoarele: senzatia de dupa barbierit e una placuta, revigoranta in care se simte din plin mentolul. Calmeaza foarte bine iritatia (pentru o piele sensibila cum am eu ma declar foarte multumit). Dupa vreo 10 minute emana un miros puternic dulce amarui (floral dar si masculin in acelasi timp). La vreo jumatate de ora dupa predomina notele de mosc. Tine cam 3-4 ore.Senzatia care mi-a oferit-o e destul de stranie; e o combinatie interesanta de dulce si amar. Pare a fi genul de aftershave pe care ori il iubesti, ori il urasti. Per ansamblu raportul calitate/pret mi se pare onorabil. O sa incerc si sapunul i o sa revin cu un review.

  • Was this comment useful to you?
  • (0) (0)
11/21/2017

PS

Am uitat sa adaug: imediat dupa aplicare, mentolul isi face simtita prezenta. Nu il recomand folosirii in sezonul rece, mai ales daca barbierirea se face dimineata.

  • Was this comment useful to you?
  • (0) (0)
11/21/2017

Review

Notele de bujor nu le simt, per total mirosul este unul ce tinde spre dulce, aduce a Floid Black (fiecare percepe mirosul in felul sau).
Mirosul e intr-adevar aparte, sunt multumit de el.
Desi are alcool, nu in cantitati industriale cat sa mirosi a spirt.
Un produs bun, cel voi avea in vedere in achizitiile urmatoare.

  • Was this comment useful to you?
  • (1) (0)

Recently Viewed

30 Other products in the same category

Customers who bought this product also bought:

QR code