Pămătuf sintetic RazoRock Plissoft „BEEHIVE” – XL SIZE 28mm

(4 recenzii)

115,00 lei

Perfect pentru cei care caută un pămătuf cu o dimensiune mai mare.  Toate pămătufurile din gama „RazoRock Plissoft” sunt naturale și prietenoase cu pielea. 

Mai multe informatii

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Numele pămătufului este gravat profesional în partea de jos a mânerului.

„RazoRock” merge pe o variantă clasică a pămătufului, însă atingerea sa catifelată te va face să te îndrăgostești imediat de perii săi fini.

Dimensiune: 28 mm x 63 mm

Înălțime: 120 mm

Greutate: ~119 grame

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

4 recenzii

  1. Honoriu CALCIU (achiziție verificată)

    Firul sintetic perfect

    Sunt un mare fan al acestui tip de fibră sintetică. Atunci când a apărut pentru prima dată pămătuful Plisson cu acest tip de fire, a câştigat numeroşi adepţi în întreaga lume, fiind supranumit Brush of The Gods. Mulţi wet-shaveri cunoscuţi în mediul on-line l-au aşezat imediat (nu de îndată) pe primul loc în topul sinteticelor lor – vezi Michael Bustamante (The ShaveBusta) sau Christopher David Bailey (The Shaving Evangelist – iLather). La rândul lui, Todd Cerami – Mr. Fine, pentru pămătufurile fabricate de Fine Accoutrements, numeşte fibra respectivă Angel Hair – sourced directly from The Almighty, prima fibră ce rivalizează direct cu bursucii. În ceea ce mă priveşte, pentru că m-am trezit mai târziu şi nu am mai prins un Plisson pe când s-au comercializat şi la noi prin rețeaua L’Occitane – Sensiblu, am căutat în altă parte şi am găsit Plissoft-urile celor de la Razo Rock, care sunt aproape identice.
    Având deja în dotare clasicul Plissoft cu nod de 24mm, precum şi „Monstrul” de 26mm (sursa Italian Barber), achiziționarea de aici a acestui XL de 28mm a venit în mod natural. Datorită dimensiunilor uriaşe ale părului, pămătuful este poate mai soft decât mi-aş fi dorit, dar, în esenţă, e foarte bun. De asemenea, ca mai toate produsele Razo Rock, vine cu un preţ imbatabil. Merită! În plus, trebuie să ne bucurăm că TGL a adus la vânzare şi produsele RR ce vin de dincolo de Atlantic.

  2. Cornel stoican (achiziție verificată)

    Pamatuf

    Un pamatuf de calitate superioara. Parul este foarte moale, realizeaza spuma usor si o intinde in strat subtire, uniform. Desi mare, nu consuma foarte mult sapunul.

  3. Cristian Bortoș

    Un pămatuf incredibil!

    M-am tot dorit de ceva vreme să-mi cumpăr un pamatuf sintetic, doar că eram puțin reticent, crezând ca pamatufurle sintetice nu rețin bine apa, dar m-am înșelat foarte tare din fericire 🙂 Acest pămatuf este foarte foarte bun, retine foarte ușor apa, face o spumă bogată foarte ușor, iar firele sale sunt incredibil de fine, am avut pamatufuri din bursuc, mistreț dar acesta le întrece pe toate! Cu siguranță nu va dezamăgi!

  4. Bogdan Stanescu (achiziție verificată)

    O alegere corecta!

    Un pamatuf care mi-a intrecut toate asteptarile. Mai detineam un pamatuf sintetic de la Omega dar am zis sa incerc si pe acesta. Ce ma deranja la cel de la Omega era ca ma intepa, nu era suficent de moale si placut la atingere. Toate aceste probleme au disparut cu acest pamatuf si atingerea lui suava. Il recomand din toata inima oricui. Supmeaza bine, tine multa spuma nu este nevoie de preinmuiere ca la pamatufurile naturale.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *