Cap Hawk pieptene inchis pentru aparat de ras Razorock

(2 recenzii)

570,00 lei

SKU: 8051739114126
Brand: RazoRock

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Cap Hawk pieptene inchis pentru aparat de ras Razorock

Acest cap, compatibil cu toate mânerele RazoRock, este fabricat din oțel inoxidabil 316L.
Versiunea Standard Closed Comb este perfectă pentru cei care caută un bărbierit mediu agresiv, fără a elimina plăcerea relaxantă a bărbieritului.

Material: oțel inoxidabil 316L

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

2 recenzii

 1. Сергей Новичок

  Un client multumit.

  Un aparat de ras foarte bun. Agresivitate cuprinsa intre fin si mediu, depinzand si de lamele alese. Atentie, caci nu se potrivesc orice fel lame. Cele pe care le-am experimentat cu succes vin de la producatorul japonez Feather Artist Club PG – 15 si PS- 20 care sunt ceva mai scumpe. Vorba aceea: „Obrazul subtire cu cheltuiala se tine” :-)) Deservirea excelenta, promtitudine la onorarea comenzilor.

 2. Bogdan (achiziție verificată)

  Exceptional

  Razorock hawk,un aparat excelent,agresivitate medie dar eficient.
  Folosit cu lamele feather professional si pro guard ofera un barbierit fin fara iritatii.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *