Aparat de ras clasic Goodfellas Smile Styletto Sting Red

(O recenzie)

350,00 lei

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparat de ras clasic Goodfellas Smile Styletto Sting Red

Noua eră a aparatelor de ras clasic Made in Italy.

Stilul și precizia se unesc pentru a crea un aparat de ras blând  potrivit atât pentru bărbierit zilnic, cât și săptămânal.

Rafinamentul estetic al Styletto Aluminium cu designul său clasic și modern în același timp, reflectă perfect creativitatea și naturalețea tipice producției italiene.

Perfecțiunea stilistică, finisajele, eleganța șanțurilor de pe mâner, care sunt apoi preluate de șanțurile de pe cap, creează o viziune de ansamblu satisfăcătoare și disruptivă, dar mai presus de toate, funcțională scopului.

Aluminiul Styletto este dezvoltat, proiectat și produs în întregime în Italia și exclusiv prin utilizarea mașinilor CNC de ultimă generație. Are un Gap de 0,55 cu o expunere ușor pozitivă.

Toate aparatele de ras Styletto sunt comercializate intr-o cutie cadou eleganta conceputa pentru a spori calitatea produsului continut.

Mânerul Styletto are o șaibă din nailon preinstalată în șurubul mânerului.

NB: Dacă este necesar, șaiba poate fi îndepărtată ridicând-o din fantă și apoi reintrodusă.

Styletto Alluminio este disponibil în 4 culori: Shadow Blue – Sting Red – Snake Green – Sandy Gold.

Dimensiuni si materiale

Material: Aluminiu anodizat

Culoare: Argintiu – Sting Red

Lungimea manerului: 85 mm

Diametru mâner: 13 mm

Lungimea totală a aparatului de ras: 9,3 cm

Greutate totala: 36 gr

Fabricat in Italia

Brand

The Goodfellas' Smille

The Goodfellas’ Smile a avut întotdeauna ca obiectiv principal satisfacția clienților săi prin producția de produse de bărbierit de calitate, Made in Italy, la prețuri accesibile.

1 recenzie

  1. Honoriu CALCIU (achiziție verificată)

    Surprinzător de bun

    Am întâlnit aparatul polivalent, „the jack of all trades”. Este foarte lejer de mânuit şi cred că nu te poţi tăia cu el. Deşi lama este destul de vizibilă de sub capacul superior, aparatul nu are blade chatter. Astfel că poate fi folosit pentru un bărbierit rapid, dintr-o singură trecere, sau poţi merge către BBS. De asemenea, aparatul poate fi daily shaverul uzual, dar se descurcă foarte bine şi cu o barbă de 2-3 zile. Având în vedere greutatea redusă, poate fi şi aparatul de voiaj perfect al fiecăruia. Dar marele secret al lui Styletto, şi mărturisesc că aici am rămas total surprins, este raportul eficienţă/ confort în utilizare. Până acum, în această privinţă, la aparatele fixe etalonul meu era Ikon B1 OSS (probabil inspirat din Feather AS1). Cred că Ikonul a fost detronat şi, având mai multe aparate, dacă nu sunt hotărât cu care să mă bărbieresc, mâna se duce instinctiv către Styletto. Dacă ar trebui să-l compar cu alte aparate din aluminiu din dotare, RR Lupo nu este nici atât de eficient şi nici atât de smooth, RR Baby Smooth are unghiul de atac foarte îngust, aproape de limita disconfortului, iar RR Hawk V2 este cu totul altceva datorită lamelor folosite. Doar Henson AL13 – Medium se apropie, dar şi el are unghiul de atac relativ îngust şi este o idee mai puţin eficient decât Styletto. În concluzie, acest T.G.S. este un aparat foarte bun la un preţ acceptabil.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *