Brici Dovo Solingen 255831 silver steel genuine ebony

(2 recenzii)

875,00 lei

Brici Dovo Solingen 25 silver steel genuine ebony este unul dintre cele mai cunoscute produse marca Dovo ce poartă semnătura silver steel. Fabricat din oțel de carbon aurit de cea mai bună calitate.

Recomandat pentru cunoscători în arta bărbieritului umed!

Mai multe informatii
SKU: 4045284007976
Brand: Dovo

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Lama sa este din oțel de carbon 5/8, profilul este drept și formează un vârf foarte ascuțit perpendicular pe muchia lamei. Cu mâner din lemn de abanos.

Acest tip de lamă este utilizat pentru barbieritul de precizie al unor zone mici (exemplu perciunii), existând riscul tăieturilor.

Înainte de fiecare utilizare, orice brici trebuie pregătit cu ajutorul unei curele pentru ascuțit (strop) asigurând astfel un bărbierit de calitate și prelungind durata de viață a tăișului între două ascuțiri cu materiale abrazive (pastă de ascuțit / piatră).

Code

125810812

Bărbieritul tradițional este mai aproape cu bricul Dovo. Fabricat în celebra localitate Solingen din Germania.

Fabricat in : Germania

Brand

Dovo

2 recenzii

  1. Cornel stoican (achiziție verificată)

    Brici Dovo

    Un brici bun care vine shave ready. Nu l-am mai ascutit pe piatra, ci doar pe cureaua de ascutit tot de la Dovo, cea care are si o parte textila. Barbiereste fin, iar varful ajuta la barbieritul in locuri mai greu accesibile.

  2. Daniel-Ovidiu Gherasim

    Frumos și practic

    Este primul brici clasic pe care mi l-am luat și sunt foarte mulțumit! Arată și bărbierește excelent, iar capătul drept m-a ajutat în a da mai ușor forma dorită perciunilor și mustății.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *