Balsam aftershave fără parfum Zingari Man 118ml

(O recenzie)

120,00 lei

SKU: 850027385525
Brand: Zingari Man
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Balsam aftershave fără parfum Zingari Man 118ml

Balsamul pentru bărbierit fără parfum este un produs fără alcool care vă va lăsa fața proaspăt rasă, o senzație de împrospătare, fără a o lăsa uscată, sau iritată incomod.

Mod de utilizare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați cantitatea dorită pe pielea proaspăt rasă. Poate fi folosit peste tot: cap, fata, gat, picioare.

Ingrediente: Aqua (apă), Hamamelis Virginiana (Hamamelis) Apă din frunze, Trigliceride caprilice/Capric, Jojobat izopropil (și) Jojoba, Alcool (și) Esteri de Jojoba, Ulei din semințe de ovăz, Glicerină PEG-40 Ulei de ricin hidrogenat, D-Pantenol , Extract de scoarță de Salix Alba, Coco-Caprylate/Caprat, Etoxidiglicol, Pentilen Glicol, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipat, Alantoină, Germall Plus, Squalane, Extract de flori de Matricaria Recutita, EDTA tetrasodic

Brand

Zingari Man

O bună igienă ajută sufletul tău aventurier să trăiască liber pentru a explora noi aventuri și experiențe – în timp ce arăți și te simți cât mai bine. Heather Melton este o formulatoare certificată de produse cosmetice ( săpun și cosmetice artizanale ) și este artizana din spatele tuturor produselor uimitoare de la Zingari. Prin cercetări extinse, teste și ani de experiență în formularea și producerea de tratamente pentru piele de înaltă calitate, balsamuri aftershave, săpunuri de bărbierit și uleiuri de barbă, ea a făcut din produsele Zingari Man unele dintre cele mai căutate produse de bărbierit artizanal de pe piață. La Zingari, ne străduim să fim cel mai bun lucru pe care lumea îngrijirii pielii are de oferit, pentru că pielea tuturor merită un răsfăț. Scopul nostru este ca produsele noastre să facă din rutina de îngrijire a pielii fiecărui client atât o experiență mai sănătoasă, cât și o plăcere și sperăm că ne veți spune dacă vă putem ajuta în călătoria către o piele mai sănătoasă și/sau un bărbierit umed! Misiunea noastră: Lucrând spre unitate și acceptare prin respectarea diferitelor culturi, tradiții și stiluri de viață.

1 recenzie

  1. Mihai (achiziție verificată)

    Nu irita, nu ustura, se comporta ca un balsam. Pentru cei care doresc un aftershave fara miros este excelent.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *