Aparat de ras clasic Parker 94R Safety Razor

(O recenzie)

160,00 lei

Aparatul de ras Parker 94R cu lamă dublă este unul dintre cele mai populare modele Parker. Un aparat de ras frumos finisat, greu, solid, cu piaptăn închis.

Mai multe informatii

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparatul de ras Parker 94R se distinge prin mânerul tradițional scurt (7.5 cm), fabricat din alamă solidă placată cu crom. Modelul în șah de pe mâner oferă o aderență excelentă chiar și atunci când mâinile sunt umede. Acesta este o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii mai experimentați.

Greutate 91gr

Dimensiuni: lungime totală 85mm

Mod de utilizare:

 • capul de ras se deschide prin deșurubarea bazei mânerului
 • apoi se deschid capetele de sus ca un fluture pentru a descoperi lama
 • introduceți lama de barbierit apoi închideți la loc prin același sistem
 • în timpul bărbieritului aveți grijă să formați un unghi de aproximativ 30 de grade
 • după ce ați hidratat pielea cu cremă sau săpun de bărbierit, începeți cu obrajii apăsând foarte puțin, întrucât greutatea aparatului permite o alunecare ușoară
 • bărbieritul se realizează întotdeuna în sensul creșterii firelor de păr.

Parker Safety Razor este o afacere de familie cu sediul în India din 1973.

Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate sunt crenumiți pentru aparate de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.

Sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei.

Fabricat în India.

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

1 recenzie

 1. Maier Catalin (achiziție verificată)

  Parker 94r

  Salutare,parker 94r plusuri,mâner deosebit,greu,grip bun,top cap bun,eficienta peste medie,lama se baga/scoate usor din aparat,aliniaza bine lama.
  Minusuri-finisaj sub medie,tolerante f mari intre pinii dintre top si placa de baza,striatiile de pe placa de baza inegale,adâncituri,urme de lovituri fine pe zona bacurilor(zona de strangere a lamei intre placi)inainte de cromare,debavurarile si tesirile din zona gaurilor incomplete,strâmbe
  Cu toate acestea merita cumparat daca nu sunteti f pretentiosi la aspect,tehnic e f bun,isi face cu brio treaba…👍🙂

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *