After Shave RazoRock Saturnia 100ml

76,00 lei

Acest after-shave conține ierburi toscane, des întâlnite în zona Saturnia. Factorul de diferențiere dintre loțiune și săpun este acela că loțiunea nu conține minerale de sulf. 

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

SATURNIA este inspirat dintr-un loc mirific de pe Pământ. Un oraș balnear, situat în sud-vestu Toscanei, locuit încă din cele mai vechi timpuri. Una dintre legende, potrivit etruscilor și romanilor, spune că Terme di Saturia (Springs Thermal) a luat naștere în urma fulgerelor aruncate de zeul Jupiter. În timpul unui conflict violent, între cele două divinități (Jupiter și Saturn), fulgerele aruncate au ratat ținta și astfel s-a format Saturnia. Izvorul de apă sulfuroasă are o temperatură constantă de 37,5 °C și este bine cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice, oferind relaxare în același timp.

Principalele izvoare termale sunt Mill Falls și Gorello. Randamentul izvorului este de aproximativ 800 de litri pe secundă, ceea ce garantează o înlocuire optimă a apei. Apa conține sulf, carbon, sulfat, bicarbonat alcalin, pământ, cu prezența hidrogenului sulfurat gazos și dioxid de carbon. Mineralele dizolvate în apă sunt de 2,79 grame per litru.

Dacă vă doriți un rezultat rafinat, folosiți loțiunea împreună cu săpunul cremă.

Produs artizanal manufacturat în Italia

Aromă: un amestec de ierburi specifice orașului Saturnia

Cantitate: 100 ml

Ingrediente: Alcool Denat, Apă, Parfum, Polisorbat 20, PEG-40 (ulei de ricin hidrogenat), mentol, Dimethicolne copoliol, EDTA tetrasodic, benzil salicilat, Butilfenil Methilpropional, Limonene, Linalool.

Brand

RazoRock

1 recenzie

  1. Bogdan Stanescu (achiziție verificată)

    Miros excelent!

    Un after shave de top! miros extraordinar, destul de greu de descris, ceva floral, ceva vanilie, ceva fresh, mie imi aduce aminte de Santa Maria. Calmeaza foarte bine pielea, nu o usuca si simti o senzatie de catifelare dupa ce il folosesti.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.