Săpun de corp Saponificio Varesino Opuntia 150gr

(O recenzie)

62,00 lei

Săpunul de corp Varesino Opuntia cu extract de Opuntia Ficus-India, mai exact fruct de cactus

Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o spumă excelentă, având grijă de pielea ta.

Îngrijirea zilnică cu un săpun de calitate îți garantează fericire și succes pentru întreaga zi!

Mai multe informatii

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpun de corp Saponificio Opuntia conferă o experiență unică cu fiecare duș.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente și hidratante.

Nu conține conține conservanți.

Cu o tradiție ce datează de 3 generații din 1945, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

1 recenzie

  1. Daniel ţurlea (achiziție verificată)

    foarte bun

    un săpun foarte bun, pe care îl recomand mai ales din punct de vedere olfactiv, ieri l-am folosit pentru prima dată, cred că am să-mi mai cumpăr şi alte produse opuntia, mă gândesc la: săpunul de ras, aftershave, parfum. săpunul de corp îl voi cumpăra din nou când voi mai comanda ceva. toate săpunurile de corp saponificio sunt bune că nu se fac rahat în contact cu apa, mai ales când sunt aproape consumate.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *