Săpun de corp Saponificio Varesino Cosmo ediție specială 150gr

(2 recenzii)

62,00 lei

Săpunul de corp Saponificio Varesino Cosmo ediție specială realizat manual, 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.

Îngrijirea zilnică cu un săpun de calitate îți garantează fericire și succes pentru întreaga zi!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpun de corp Saponificio Varesino Cosmo ediție specială.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente și hidratante.

Nu conține conservanți.

Aroma: note de top de citrice, cafea, note milocii: nucșoară, coriandru, piper. Note de bază: vetiver, lemn de santal, vanilie.

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

2 recenzii

  1. Adrian suta (achiziție verificată)

    o plăcere

    foarte bun. din toate punctele de vedere, plecând de la ambalaj și până la senzația de după spălare. mirosul e punctul forte: complex și rafinat. spumeaza foarte bine. o plăcere.

  2. Daniel ţurlea (achiziție verificată)

    foarte bunrecomand

    un săpun foarte bun ca toate săpunurile de corp marca saponificio varesino care nu se face rahat, ci rămâne în aceeaş formă până la capăt.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *