Gel de duș Saponificio Varesino Ediție Aniversară 70 350 ml

120,00 lei

Un produs fără sulfați, cu un pH de 5,5, care curăță eficient fără a deteriora pelicula hidrolipidică. Formula este îmbogățită cu un amestec de substanțe vegetale care acționează ca înlocuitori ai factorului natural de hidratare.

Parfumul său este o reinterpretare modernă a cunoscutului parfum Köln, cu indicii olfactive puternic creative și evocatoare. Notele clasice de citrice sunt însoțite de note acvatice răcoritoare, susținute de o inimă florală aromată, bogată și echilibrată. Toate așezate pe o bază de păduri prețioase și chihlimbar.

Mai multe informatii
SKU: TGLSVGAE7
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Ingrediente:Apă, Cocamidopropil Betaină, Sarcosinat de Laurioil de Sodiu, Tartrat de Coco-Glucozidă de Sodiu, Parfum, Glicerină, Pantenol, Glucoză, Glutamat de Sodiu, Sorbitol, Glicină, Proteină din Grâu Hidrolizat, Prodină de Grâu, Acid lactic, acid caprilhidroxamic, etilhexilglicerină, acid citric, glutamat tetrasodic diacetat, citronelol, cumarină, limonen.

Betaina de Cocamidopropil: Se obține din cocamidă (un amestec de amide și acizi grași din uleiul de cocos) și betaină (un aminoacid care se găsește în alimentele vegetale și mai ales în sfeclă). Are proprietăți de curățare excelente și este ideal pentru produsele pentru bebeluși și produsele de curățare pentru pielea sensibilă.

Sarcosinatul lauriuil de sodiu: Are proprietăți puternice de spumare și este destinat pielii sensibile și ușor iritabile.

Tartrat de coco-glucozid de sodiu: Este un agent tensioactiv extrem de delicat pe piele, potrivit pentru produse pentru copii, bătrâni și piele delicată.

Pantenol: Hidratant. De asemenea, acționează ca un agent de înmuiere, calmant și anti-iritant. Ajută pielea să creeze o barieră împotriva iritației și deshidratării.

Glucoza: Agent hidratant, pentru a preveni uscarea pielii.

Glutamat de sodiu: ajută la îmbunătățirea compatibilității pielii cu produsul finit.

Sorbitol: Are proprietăți hidratante pe piele.

Glicină: Glicina este cel mai abundent aminoacid din colagen cu proprietăți hidratante și antioxidante.

Proteine ​​din grâu hidrolizate:Au proprietăți de înmuiere și restructurare și conferă o notă mătăsoasă și elastică pielii.

Sodiu PCA: are o mare capacitate de a reține apa, este folosit ca un hidratant excelent. Pielea beneficiază de Sodium PCA, care o face hidratată și elastică și contribuie la menținerea nivelului natural al pH-ului pielii.

Glicol de caprilil: Are proprietăți hidratante și emoliente. Confera o caracteristica senzoriala fina si uscata produselor topice de ingrijire a pielii.

Acid lactic: în cosmetică, acidul lactic acționează ca un produs care reglează keratinizarea (procesul care reglează reînnoirea pielii) și are un efect ușor de peeling, lăsând pielea netedă și flexibilă. De asemenea, este utilizat ca adjuvant în tratamentul problemelor legate de acnee, psoriazis și piele impură.

Etilhexilglicerină: conservant „verde” cu proprietăți antimicrobiene. Cu toate acestea, are și proprietăți emoliente și hidratante.

Cantitate: 350 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel de duș Saponificio Varesino Ediție Aniversară 70 350 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *