Săpun de bărbierit Zingari Man The Navigator 142ml

140,00 lei

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpun de bărbierit Zingari Man The Navigator 142ml

Pas cu pas, un bărbat merge de-a lungul scândurilor de lemn încălzite de soare ale unui dig. Vântul poartă o dulceață strălucitoare, fructată, care se amestecă cu sarea iodată a brizei mării. În bărbatul însuși, aceste parfumuri întâlnesc o figură fermă, dar primitoare, hotărâtă, dar liberă. În acest parfum acvatic, se încearcă evocarea nu numai a spiritului mării, ci și a omului care poartă acel spirit ca parte din sine: Navigatorul.

Săpunurile Zingari Man pe bază de seu vă oferă garantat experiența supremă, cu netezime, protecție, hidratare și după bărbierit de neegalat.

Ingrediente: Acid stearic, Glicerina, Aqua (apa), Seu de vita, Caprae Lac (Lapte de capra), Butyrospermum Parkii (Shea), Hidroxid de potasiu, Ulei de seminte de Ricinus Communis (Ricin), Suc de fructe de Cocos Nucifera, Elaeis Guinneensis (Pal) Ulei, lactat de sodiu, parfum (parfum), ulei de semințe de Raphanus Sativus (ridiche), ulei de Simmondsia Chinensis (jojoba), ulei de sâmburi de Avena Sativa (ovăz), hidroxid de sodiu, unt de shea (și) rosinat de gliceril (și) nesaponificabile cu ulei de măsline, Ulei de cocos, Geraniol

Brand

Zingari Man

O bună igienă ajută sufletul tău aventurier să trăiască liber pentru a explora noi aventuri și experiențe – în timp ce arăți și te simți cât mai bine. Heather Melton este o formulatoare certificată de produse cosmetice ( săpun și cosmetice artizanale ) și este artizana din spatele tuturor produselor uimitoare de la Zingari. Prin cercetări extinse, teste și ani de experiență în formularea și producerea de tratamente pentru piele de înaltă calitate, balsamuri aftershave, săpunuri de bărbierit și uleiuri de barbă, ea a făcut din produsele Zingari Man unele dintre cele mai căutate produse de bărbierit artizanal de pe piață. La Zingari, ne străduim să fim cel mai bun lucru pe care lumea îngrijirii pielii are de oferit, pentru că pielea tuturor merită un răsfăț. Scopul nostru este ca produsele noastre să facă din rutina de îngrijire a pielii fiecărui client atât o experiență mai sănătoasă, cât și o plăcere și sperăm că ne veți spune dacă vă putem ajuta în călătoria către o piele mai sănătoasă și/sau un bărbierit umed! Misiunea noastră: Lucrând spre unitate și acceptare prin respectarea diferitelor culturi, tradiții și stiluri de viață.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun de bărbierit Zingari Man The Navigator 142ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *