Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Tundra Artica 150gr

225,00 lei

Săpunul de bărbierit Varesino Tundra Artica te duce cu gândul la tundra arctică, cu note lemnoase și fresh.

Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.

Aroma sa te va duce într-o nouă dimensiune a bărbieritului umed!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Saponificio Tundra Artica, pentru o performanță excelentă în bărbierit.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente, hidratante, tonice și anti-inflamatoare.

Aroma sa conține note lemnoase și fresh.

Nu conține conține conservanți.

Un săpun unic, născut după ani de experiență în arta sapofificării, îndeliplinind cerințele unui bărbierit de lux.

Pentru o experientă unică în bărbierit!

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

1 recenzie

  1. Ciprian Lungu (achiziție verificată)

    Un sapun formidabil!!

    Cand spui Tundra Artica, spui Saponificio Varesino!! Cand spui Saponificio Varesino, spui de fapt EXCELENTA in domeniul barbieritului umed!! Un sapun de o calitate exceptionala, un miros foarte placut si fin, un sapun care creeaza spuma cu mare usurinta si care isi merita fiecare banut!! Felicitari creatorilor, felicitari echipei „the groom lab” si ma bucur foarte mult ca datorita dvs, celor de la „the groom lab”, mai ales datorita domnului Bogdan Dinu, am avut ocazia sa achizitionez si sa fiu posesorul unui astfel de produs de la Saponificio Varesino!! Recomand 100%!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *