Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Mirto di Sardegna 150gr

225,00 lei

Săpunul de bărbierit Saponificio Varesino Mirto di Sardegna cu ulei esențial de Myrtle ce tonifică și purifică pielea în timpul bărbieritului.

Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.

Aroma sa lemnoasă te va duce într-o nouă dimensiune a bărbieritului umed!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Saponificio Varesino Mirto di Sardegna a fost special creat pentru nevoile tale, astfel încât să ai parte de un bărbierit confortabil și calitativ.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente, hidratante, tonice și anti-inflamatoare.

Pentru o experientă unică în bărbierit!

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Mirto di Sardegna 150gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *