Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Cosmo beta 4.2 150gr

(2 recenzii)

225,00 lei

Săpunul de bărbierit Saponificio Varesino Cosmo beta 4.2 reprezintă ultima inovație în formula beta cu proprietăți aftershave îmbunătățite.

Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.

Aroma sa te va duce într-o nouă dimensiune a bărbieritului umed!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Cosmo beta 4.2 ediție specială.

Formulă nouă cu proprietăți aftershave îmbunătățite pentru un bărbierit performant.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente, hidratante, tonice și anti-inflamatoare.

Nu conține conservanți.

Aroma: note de top de citrice, cafea, note milocii: nucșoară, coriandru, piper. Note de bază: vetiver, lemn de santal, vanilie.

Pentru o experientă unică în bărbierit!

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

2 recenzii

  1. Adrian suta (achiziție verificată)

    Special

    Mirosul fericirii, aroma e absolut încântătoare. Nu îl pot descrie prin comparație cu altceva. E unic, raportat la experiența mea (ce e drept, nu foarte vastă). Spuma, densă si cremoasă, se așează ca o plapumioara de zăpadă peste un lan de grâu.

  2. Victor Hălmăgian (achiziție verificată)

    Protectie buna, spuma excelenta iar ca si viata de departe cel mai longeviv, 6 luni de lama zilnica. Singurul minus la SV cred ca e mirosul nu foarte pronuntat dar probabil ca aici e doar chestiune de gust.
    Cu siguranta o sa am SV la indemana.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *