Săpun de bărbierit RazoRock Mudder Focker 150ml

69,00 lei

Săpunul de bărbierit Razo Rock Mudder Focker are consistența tradițională a cremelor de ras și săpunurilor italiene cu un parfum spectaculos. Conține noroi termal dintr-o zonă a Italiei renumită pentru acest tip de noroi. Hidratează intens pielea înainte și după bărbierit.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Razo Rock Mudder Focker are un parfum uimitor, conține seu iar aftershave-ul după bărbierit este opțional.

Formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și confortabil.

Se recomandă folosirea unui pămătuf tradițional. Pentru a face o spumă consistentă este nevoie de 30-40 de secunde, dacă este nevoie mai poți adăuga puțină apă cand spumezi, posibil sa fie însetat săpunul 🙂

După folosire a se lăsa săpunul la uscat neacoperit timp de 24 de ore.

Note de top: bergamot, ananas, anason.

Note mijlocii: iasomie, violete.

Note de bază: chihlimbar, mosc, santal, vanilie, fân, păstăi tonka, patchouli și tuia.

Gramaj: 150 ml

Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale

Fabricat în Italia.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Bogdan Stanescu (achiziție verificată)

    Bun

    Un sapun destul de laudat de la RR. Un miros ciudatel, dulceag si greu de descris. Performanta este una buna, poate nu asa de buna ca Saturnia tot de la RR. Sapunul este foaarte moale si se incarca pamatuful repede. Spumeaza foarte bine si repede, nu are nevoie de foarte multa apa. Recomand.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *