Săpun de bărbierit Martin De Candre Vetyver 50g

180,00 lei

Săpunul de bărbierit Vetyver face parte din EDIȚIA LIMITATĂ, astfel că nu este disponibil în stoc tot anul și apare doar pentru evenimente excepționale!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Realizat folosind același procedeu de saponificare și din aceleași uleiuri precum frații săi mai mari: the Original, Nature și Fougère, săpunul de bărbierit Vetyver permite obținerea unui bărbierit de excepție. Respectând instrucțiunile de utilizare și conservare a lui Martin de Candre, este un săpun care necesită timp pentru a prinde contur: cel puțin un an pentru o cantitate de 200g.

  • O saponificare inovatoare, realizată în atelierul Martin de Candre, cu uleiuri vegetale 100% (măsline, copra) și potasă (Alcali). 40 de ani de experiență garantează controlul perfect al acestui proces.
  • Săpunul nu conține conservanți.
  • La finalul procesului de preparare, se adaugă în pasta încă fierbinte uleiuri esențiale, care permit parfumarea săpunurile chiar din inima lor.
  • Săpunul este ținut săptămâni la rândul pentru uscarea completă, un proces extrem de important în care parfumul are timp să pătrundă cu adevărat în întreaga sa suprafață.
  • Un produs luxos, remarcă obținută în urma părerilor venite de la clienți.
  • Spuma prinde rapid contur, sub gesturile blânde ale pămătufului, obținând astfel un bărbierit neted și hidratant.

Ambalare: cutie PETG CRYSTAL cu capac din aluminiu

Greutate: 50g

Fabricat manual in Franta

Brand

Martin De Candre

Creată în anul 1974, fabrica de săpun artizanal MARTIN DE CANDRE este rodul unei aventuri familiale, care a reușit să păstreze și să exploateze un „know-how” care aproape a dispărut astăzi, în Franța.  Acest meșteșug constă în producerea săpunurilor prin celebrul "procédé marseillais", cu aceleași metode și aceleași componente ca în trecut, săpunuri a căror bază și parfumuri sunt fabricate din uleiuri exclusiv vegetale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun de bărbierit Martin De Candre Vetyver 50g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *