Royal Crown Oud Jasmine Extrait De Parfum 100 ml

3.600,00 lei

SKU: 8031519822601
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Oud Jasmine Extrait De Parfum 100 ml

„O aroma de Oud, pe care ne-am dorit-o extrem de bogată în iasomie, copleșind cu forța unui tsunami.”

Oud Jasmin este parfumul celor „O mie și una de nopți”, povestea care l-a fermecat pe Sultanul Shahriyar. Un miros care evocă misterul și frumusețea culturii arabe, senzația cerurilor înstelate, liniștea caravanelor care traversau deșertul împreună cu parfumurile de mosc, tămâie și smirnă pe care le puteți simți în palatele decorate cu arabescuri orientale. Întunecat și intens, este unul dintre cele mai complexe și vechi arome, cu un inimă florală bogată și senzuală, în care Iasomia Sambac absolută din Sepali este actorul principal, descrisă în poveștile antice ca având o natură dublă: pe de o parte dragoste pură, iar pe de altă parte senzualitate și erotism.

O inimă boisée de Oud, cu nuanțe fumurii, între tămâie și piele, cu accente puternice de sol. Nu a fost ușor să lucrăm la această aromă fără a risca să trivializăm acele fațete calde și misterioase tipice, dar cred că am reușit să creăm un omagiu pentru toți devotații noștri care au arătat o loialitate incredibilă casei noastre. Oud Jasmin poartă un suflet uluitor și confuz, purtând cu el lumina senzuală a iasomiei și umbra caldă a Oud.

Înălțător ca un fulger roșu.

Note de vârf

Y-Lang Extra, Cardamom, Șofran, Cuioare

Note de mijloc

Iasomie Sambac absolută, Lemn de merișor, Tuberoză, Trandafir Maroc absolut

Note de bază

Ambră Gri, Oud Khanan, Benjoin, Vetiver, Mosc Tonkin

 

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Oud Jasmine Extrait De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *