Pamatuf sintetic The Goodfellas’ Smile Botticella

110,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pamatuf sintetic The Goodfellas’ Smile Botticella

Pamatuful sintetic Botticella este perfect pentru cei care caută o acumulare bogată, fermă și catifelată de săpun de bărbierit, fără a-și face griji cu privire la întreținerea și depozitarea acestuia.

Fibra sintetică folosită pentru smoc este Tehnopolimerul PBT fabricat de BASF cu absorbție scăzută de umiditate și rezistență moderată la impact și frecare. Smocul, compus din fibră sintetică de înaltă densitate, are o rigiditate mecanică excelentă și o rezistență excelentă la agenți chimici și termici (până la 230 de grade Celsius).

Specificații pamatuf sintetic Botticella
Nod smoc: 26 mm
Înălțimea smocului: aprox. 55 mm
Tip de smoc: Sintetic
Inaltime maner: aprox. 55 mm
Material maner: rasina
Greutate totala: 123 gr

Specificații pamatuf sintetic Botticella

Aceast pamatuf nu necesită niciun tip de intretinere.
Vă recomandăm o aspirare initiala pentru a curăța orice praf rezidual de pe fibre.
Odată folosită, uscați bine peria de bărbierit.

Vă rugăm să rețineți :
Toate fibrele sintetice sunt sensibile la razele UV care le determină îmbătrânirea. Ele sunt potențial eterne dacă sunt depozitate corespunzător.

De ce să alegi o perie de bărbierit din fibre sintetice?

Mulți oameni se întreabă dacă cele mai bune perii de bărbierit sunt sintetice sau bursucul. Răspunsul este – depinde de calitatea produsului folosit pentru a-l realiza.
Presupunând că ambele perii sunt de o calitate excelentă, mai mulți factori vor determina alegerea. Din punctul nostru de vedere, versatilitatea, imediata utilizare, lipsa întreținerii și prețul de achiziție mai mic împreună cu absorbția minimă de apă a smocului sintetic (de înaltă calitate) și eliberarea optimă a săpunului de ras în față fac din peria de ras sintetică o soluție câștigătoare și satisfăcătoare atât pentru incepator, cât și pentru utilizatorul mai experimentat.

Fabricat in China

Brand

The Goodfellas' Smille

The Goodfellas’ Smile a avut întotdeauna ca obiectiv principal satisfacția clienților săi prin producția de produse de bărbierit de calitate, Made in Italy, la prețuri accesibile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pamatuf sintetic The Goodfellas’ Smile Botticella”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *