Pămătuf sintetic RazoRock Silver 400 Plissoft

165,00 lei

RazoRock 400 este un pămătuf așteptat de multă vreme, un pămătuf cu un mâner special, super-confortabil atunci când este ținut în mână și ușor de depozitat în boluri speciale.

Mai multe informatii
SKU: TGLRZRP4
Brand: RazoRock

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

După ce a fost lansat pămătuful din rășină 400, au apărut zeci de solicitări pentru producerea unei versiuni cu mâner din aluminiu. Astfel, am adus pe piață un pămătuf cu mânerul din aluminiu argintiu, purtând inserția nodului Plissoft. Vorbim despre un pămătuf cu adevărat elegant.

Informații suplimentare

  • Dimensiune 24 mm x 57 mm, pămătuf sinteic
  • Mâner Vintage inspirat din Rubberset 400
  • Materialul mânerului Aluminiu solid cu finisaj din argint Anodize
  • Greutate: ~127 grame
  • Mâner: ~80 mm

Țara de proveniență: Canada

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pămătuf sintetic RazoRock Silver 400 Plissoft”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *