Loțiune after shave Saponificio Varesino ediție aniversară 100ml

135,00 lei

Loțiune after shave Saponificio Varesino ediție aniversară 70 ani a fost realizată special ca aniversare a 70 de ani de la înființare.

Formulă realizată din ingrediente vegetale 100% ce calmează pielea după bărbierit.

Aroma sa te va duce într-o nouă dimensiune a bărbieritului umed!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Loțiunea after shave Saponificio Varesino ediție aniversară 70 ani cu note de bergamot, lemon și tangerine se absoarbe foarte ușor în piele.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente, hidratante, tonice și anti-inflamatoare.

Pentru  o performanță mai bună, a se agita înainte de utilizare!

Nu conține conservanți.

Pentru o experientă unică în bărbierit!

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 100ml.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

1 recenzie

  1. Razvan Aanei (achiziție verificată)

    Senzatie si parfum premium dar tine cam putin

    Hmm, sunt multe de spus. Din momentul in care deschizi capacul mirosul te seduce instantaneu. Senzatia in timpul aplicarii e foarte misto (nu am simtit deloc miros de alcool iar pe piele nu am avut senzatia aceea tipica alcoolului; pe ambalaj nu sunt trecute ingredientele asa ca cine stie, ori nu are alcool in compozitie ori e o cantitate infima). Mai degraba se simte ca un fel de lotiune umeda. Oricum, din punctul acesta de vedere confort maxim. Privitor la parfum: notele de bergamota si citrice sunt foarte bine echilibrate din momentul aplicarii pana la final. Nu as putea spune ce predomina mai mult dar oricum combinatia e seducatoare (intens florala si dulce). Nu are mai deloc duritate masculina (pare a fi mai degraba un afetershave seducator dar cuminte; practic acesta cred ca e farmecul lui). Per ansamblu iti ofera o experienta intr-adevar premium atat in timpul cat si dupa barbierit.
    Ce m-a dezamagit in schimb a fost longevitatea si intensitatea moderat-usoara a parfumului (dupa o ora e gata; practic cand ajung la serviciu nu se mai simte nici macar o bruma). Pentru un aftershave de 100 lei sincer mi se pare ca au gafat aici. Pentru aceasta i-am dat 4 stele.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *