Jazeel Millennium Star Eau De Parfum 100 ml

1.600,00 lei

Millennium Star: O Simfonie Olfactivă a Curajului și Originalității

Mai multe informatii
SKU: 0769503268446
Categorie:
Brand: Jazeel

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
jazeel

Jazeel Millennium Star Eau De Parfum 100 ml

Millennium Star, un parfum inspirat de strălucirea iconică a diamantului de renume mondial Millennium Star. Creat de parfumierul vizionar Shadi Samra, acest parfum este o declarație îndrăzneață a farmecului insolent și a curajului neînfricat. Este o capodoperă olfactivă care capturează esența curajului și spiritul unic care locuiește în fiecare dintre noi.

Millennium Star nu este doar un parfum; este o încarnare a rarității și distincției – unul într-un milion, o raritate care definește un mileniu. De la șoaptă inițială, Millennium Star încântă cu un buchet bogat în splendoarea aromatică. Călătoria începe cu o simfonie a contrastelor: farmecul exotic al rodiei și luxul rafinat al Cognac-ului converg cu căldura zestrei de scorțișoară și piperului roz, în timp ce ienupărul și busuiocul conferă un fundal crocant și ierbos. Această preludiu captivant vă invită într-un tărâm senzorial fără egal. Pe măsură ce parfumul se dezvăluie, inima lui pulsează cu o intensitate vibrantă. O fuziune de note florale – eleganta Iris și violeta delicată se îmbină cu Tuberose capricioasă și încântătoarea trandafir – învăluie simțurile într-o îmbrățișare sofisticată. Adiția neașteptată a Oud și Păpădie țese o narativă bogată în eleganță și mister. Narativa parfumului atinge apogeul într-o bază care răsună cu o adâncime durabilă. Tămâia venerată și Moscul voluptuos vă învăluie într-un cocon de căldură, în timp ce Chihlimbarul și Patchouli ancorază parfumul într-o pământie opulentă. Notele de piele și lemn lasă o amprentă durabilă, un omagiu farmecului atemporal al parfumului. Millennium Star este mai mult decât un parfum; este o explorare în extraordinar, un omagiu artei transformării și farmecului neașteptat.

Note de vârf: Rodie, Coniac, Scorțișoară, Piper Roz, Ienupăr, Busuioc

Note de mijloc: Iris, Violetă, Tuberose, Trandafir, Oud, Păpădie

Note de bază: Tămâie, Mosc, Chihlimbar, Patchouli, Piele, Note Lemnoase

100ml

 

Brand

Jazeel

Jazeel Perfumes este o casă de parfumuri de lux înființată în 2018 de parfumierul Ali Alzaabi. Conexiunea sa emoțională profundă cu parfumurile încă din tinerețe l-a determinat să dorească să îndeplinească nevoia de parfumuri orientale exclusiviste și autentice care să atragă atenția atât a bărbaților, cât și a femeilor. Parfumurile Jazeel reprezintă o rară confluență între tradiție și modernitate; ele evocă aristocrația și bogăția pură a spiritului tău. Inimă și sufletul tău zboară pe aromele stării de bine. Întregul tău ființă se înalță din această lume într-o călătorie către lumină. Stima de sine înflorește, gândurile și acțiunile tale evoluează către un plan superior. Te armonizezi cu natura și privești iubirea într-o cu totul altă lumină! Pentru Ali, a fost o odisee pasională să creeze colecția sa excepțională "Love Collection" de parfumuri orientale. Gândurile poetului Nizar Qabbani l-au inspirat pe Ali prin lucrările sale celebre, cum ar fi: "Iubitul meu m-a întrebat: 'Care este diferența dintre cer și mine?' Am răspuns: 'Diferența, dragostea mea, când zâmbești, uit de cer.' Realizate cu cele mai înalte standarde, din ingrediente naturale și rare, precum și alte esențe fine, alese personal de Ali Alzaabi din Orientul Îndepărtat și din întreaga lume, acestea sunt de calitate constant superioară și lasă o impresie de neuitat. Ali, împreună cu echipa sa extrem de talentată de cercetare, lucrează în mod continuu pentru a dezvolta noi amestecuri senzuale de arome pentru a răspândi dragostea în întreaga lume.
jazeel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jazeel Millennium Star Eau De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *