Jazeel Heyam Eau De Parfum 100 ml

1.200,00 lei

Heyam: O Poveste de Eleganță cu Note Bogate de Tutun Afumat, Piele Luxoasă și Nuanțe Lemnoase Calde

Mai multe informatii
SKU: 0745114464361
Categorie:
Brand: Jazeel

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
jazeel

Jazeel Heyam Eau De Parfum 100 ml

În alchimia lui Heyam, Chris Carbonel, parfumierul artizan, a țesut cu migală o poveste care transcende cotidianul. Acest parfum, o capodoperă emoțională, te cheamă într-un regat în care esența tutunului cubanez se împletește cu farmecul pielii vintage, gin-ul și cuisoarele. La primul contact, notele de vârf de cuisoare, nucșoară și bergamot stabilesc scena pentru o călătorie senzorială. Pe măsură ce pătrunzi mai adânc în inimă, o simfonie de orris, gin și cedru se desfășoară, creând o poveste de sofisticare și intrigă. Călătoria atinge apogeul cu notele de bază de santal, piele și tutun cubanez – o combinație armonioasă.

Heyam nu este doar un parfum; este o explorare sinceră a moștenirii și eleganței. Fiecare notă să fie un capitol, invitându-te să experimentezi amestecul îmbătător de piele vintage, șoaptele aromate ale tutunului cubanez și condimentele subtile de cuisoare și gin. Îmbibă-te în arta lui Chris Carbonel și lasă ca Heyam să devină semnul aromatic în povestea farmecului tău atemporal. Heyam este inima și sufletul meu într-o sticlă, o călătorie prin timp și emoții. Crearea acestui parfum a fost o muncă de dragoste, o căutare de a captura esența tutunului cubanez, îmbrățișarea reconfortantă a pielii vintage și aromele îmbietoare de cuisoare și gin. Heyam este mai mult decât un miros; este o bucată din pasiunea mea, o poveste de moștenire, sofisticare și farmec atemporal.

Note de Vârf: Cuisoare, Nucșoară, Bergamot

Note de Mijloc: Orris, Gin, Cedru

Note de Bază: Santal, Piele, Tutun Cubanez

100ml

 

Brand

Jazeel

Jazeel Perfumes este o casă de parfumuri de lux înființată în 2018 de parfumierul Ali Alzaabi. Conexiunea sa emoțională profundă cu parfumurile încă din tinerețe l-a determinat să dorească să îndeplinească nevoia de parfumuri orientale exclusiviste și autentice care să atragă atenția atât a bărbaților, cât și a femeilor. Parfumurile Jazeel reprezintă o rară confluență între tradiție și modernitate; ele evocă aristocrația și bogăția pură a spiritului tău. Inimă și sufletul tău zboară pe aromele stării de bine. Întregul tău ființă se înalță din această lume într-o călătorie către lumină. Stima de sine înflorește, gândurile și acțiunile tale evoluează către un plan superior. Te armonizezi cu natura și privești iubirea într-o cu totul altă lumină! Pentru Ali, a fost o odisee pasională să creeze colecția sa excepțională "Love Collection" de parfumuri orientale. Gândurile poetului Nizar Qabbani l-au inspirat pe Ali prin lucrările sale celebre, cum ar fi: "Iubitul meu m-a întrebat: 'Care este diferența dintre cer și mine?' Am răspuns: 'Diferența, dragostea mea, când zâmbești, uit de cer.' Realizate cu cele mai înalte standarde, din ingrediente naturale și rare, precum și alte esențe fine, alese personal de Ali Alzaabi din Orientul Îndepărtat și din întreaga lume, acestea sunt de calitate constant superioară și lasă o impresie de neuitat. Ali, împreună cu echipa sa extrem de talentată de cercetare, lucrează în mod continuu pentru a dezvolta noi amestecuri senzuale de arome pentru a răspândi dragostea în întreaga lume.
jazeel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jazeel Heyam Eau De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *