Apă de Parfum Panama Amaryllis Bianco 100 ml

550,00 lei

Panama Amaryllis Bianco este dedicat unei femei romantice care își trăiește parfumul și lasă o amintire de neșters pe măsură ce trece. Este un parfum foarte sofisticat cu o compoziție florală albă creată de talentatul parfumier Maurizio Cerizza. Jasmin Sambac ofera eleganta regala impreuna cu flori de amaryllis si magnolii albe.

Mai multe informatii
SKU: TGLPABEDP
Brand: Panama 1924
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

„Îmi place să compar o femeie cu o floare, sofisticată și delicată, dar mereu mândră și capabilă să-și pună în valoare personalitatea. Toate aceste trăsături le-am găsit într-o floare pe care o iubesc cu adevărat. Era iarnă, mă aflam în mijlocul unui câmp alb de Amaryllis care, mângâiate de vânt, degajau parfumul lor magnific și creau o viziune magică. Vântul este o femeie frumoasă care prinde mirosul să-l poarte. Am dorit s[ transpun acea magie într-o apă de parfum pentru a oferi celor care o poartă intensitatea, dulceața și emoția acelor momente” – Michele Boellis

Note olfactive:

Bergamota, Portocala, Coriandru, Lavanda, Rubarba, Pelin

Iasomie, Magnolia, Note Florale, Tamaie

Benzoin, balsam de Peru, balsam de Tolu, lemn de santal, boabe de tonka, mosc, vanilie

Volum: 100 ml

Fabricat în Italia

Brand

Panama 1924

Boellis - Frizeria din Napoli Marca Boellis își are rădăcinile în frizeria cu același nume din inima orașului Napoli, care a fost fondată în 1924 de Antonio Boellis. Antonio a fost atras din mediul rural sicilian în orașul Napoli pentru a-și împlini visul. Tatăl său a realizat acest lucru cu foarfecele, pentru că era un croitor talentat. Și la foarfece, Don Antonio a adăugat un pieptene și a devenit frizer. A durat ceva timp până și-a construit o reputație - printre alte motive, deoarece doar câțiva își amintesc că nu-i plăcea în mod deosebit să această meserie. Fiul său, Peppino Boellis, a dezvoltat mai departe conceptul de casă și l-a perfecționat: a deschis un mic salon în Via Vetriera și a transformat afacerea după câțiva ani într-un fel de centru de socializare: o frizerie aproape ca un club în care oamenii se puteau întâlni pentru a se rade și a se tunde. Salonul Boellis era cunoscut pentru tunsorile sale, care în curând au devenit celebre în tot Napoli. Fiii lui Peppino, Antonio și Michele Boellis, continuă astăzi tradiția tatălui și a bunicului lor: Michele este, de asemenea, frizer, iar Antonio este responsabil pentru linia Boellis Panama 1924, care este dedicată vechilor tradiții. Boellis reprezintă astfel o piesă din arta autentică a vieții italiene - în special pentru bărbați și se bucură de un succes continuu. Boellis a fost numit de Worth Robb Report, o revistă americană specializată în articole de lux, precum și de Cosmoprof drept una dintre cele mai bune case italiene de nișă din sectorul parfumurilor și cosmeticelor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apă de Parfum Panama Amaryllis Bianco 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *