Husă impermeabilă, cu fermoar, pentru aparat de ras, RazoRock Navy Blue

50,00 lei

Husă impermeabilă, cu fermoar, pentru aparat de ras, RazoRock Husă impermeabilă, cu fermoar, pentru aparat de ras, RazoRock Navy Blue, se potrivește aparatelor de ras cu mânere care măsoară până la 100 mm lungime, inclusiv toate aparatele de ras RazoRock.

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Husă impermeabilă, cu fermoar, pentru aparat de ras, RazoRock Navy Blue, se potrivește aparatelor de ras cu mânere care măsoară până la 100 mm lungime, inclusiv toate aparatele de ras RazoRock.

RazoRock a ales pânza cerată deoarece este un material impermeabil. Vă rugăm să rețineți că husa nu este impermeabilă dacă este scufundată în apă pe perioade lungi de timp.

Această husă este cu siguranță una dintre cele mai bune huse de pe piață. Interiorul are o căptușeală moale din bumbac pentru a vă proteja cele mai prețioase aparate de ras. Această husă este perfectă pentru călătorii sau pentru depozitarea aparatului de ras în geanta de sport.

Caracteristici:

  • Dimensiune exterioară: Aproximativ 14,5 cm lungime x 7,3 cm înălțime pe partea mare, concepută pentru poziția capului de ras și 6 cm înălțime pe partea scurtă, proiectată pentru poziția bazei mânerului aparatului de ras.
  • Materiale: pânză cerată de înaltă densitate, hidrofugă de calitate superioară și plasture oval din piele naturală cu marca RAZOROCK.
  • Fermoar: fermoar din oțel de înaltă calitate.
  • Interior: compartiment interior căptușit complet din bumbac.

Culoare: Navy Blue

 

Brand

RazoRock

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.