Geantă Parker small-size din piele pentru accesorii

129,73 lei

Această superbă  geantă din piele marca Parker este ideală atât pentru a-ți ține accesoriile de îngrijire personală acasă sau când pleci într-o călătorie.

Geanta este făcută hand-made de meșteșugarii din India.

Mai multe informatii

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc.

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Din piele de bivol cu un compartiment prevăzut cu fermoar geanta Parker este utilă oriunde.Eleganța acestei genți de culoare maro închis face diferența între o geantă banală și una cu stil și clasă care arată că ești atent la detalii.

Ai loc suficient pentru a-ți păstra în siguranță aparatul și pămătuful.

Ia această geantă pentru gentleman-ul din tine.

Dimensiuni:15×11.5x5cm

Parker Safety Razor este o afacere de familie cu sediul în India din 1973.

Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate sunt crenumiți pentru aparate de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.

Fabricat în India.

Brand

Parker

Adopți bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.