Aparat de ras Rockwell 6C Crom

(5 recenzii)

299,00 lei

Îmbunătățește aspectul pielii, elimină deșeurile din plastic și economisește bani, utilizând aparatul de ras „Rockwell 6C Razor”.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
Rockwell logo

Aparat de ras Rockwell 6C Crom

Un aparat de ras sigur pentru orice tip de piele, cu o lungime perfectă, pentru un bărbierit confortabil, de fiecare dată

Acest aparat te ajută să economisești timp și bani, având precizia unui ingner. Spune adio aparatului de ras vechi și spune-i bun venit aparatului de ras optimizat, „Rockwell 6C Razor”.

Calități:

  •    Elimină iritarea și previne creșterea prematură a firului de păr.
  •    Conceput din aliaje de crom alb și zinc.
  •    Precizie
  •    Gramaj perfect, pentru a asigura o mânuire excelentă a aparatului, pe întreaga durată a bărbieritului.

Detalii

Aparatul de ras „Rockwell 6C” este un aparat ajustabil, la cel mai bun preț.  Realizat din aliaje de zinc premium, „Rockwell 6C” oferă un bărbierit imbatabil. Având șase dimensiuni, ajustabile, barba ta va fi realmente sculptată de acest aparat. Bărbieritul a deveni de acum mult mai comod și mult mai eficient.

Când este folosit împreună cu lamele de ras „Swedish Stainless Steel”, aparatul de ras  „Rockwell 6C” conferă bărbieritul ideal!

Cutia conține:

  •   Aparat de ras „6C Razor” Alb
  •   5 lame „Rockwell Swedish Stainless Steel” (ajung pentru o lună întregă)

Dimensiune mâner: 8.89 cm

Greutate: 100g

Realiza în Canada.

Brand

Rockwell

Rockwell Razors s-a născut din convingerea că lumea are nevoie de o alternativă reală la aparatele de ras de unică folosință intens folosite. Într-o lume dominată impermanență și gândire pe termen scurt, construim o familie de clienți care gândesc diferit.
Rockwell logo

5 recenzii

  1. Silviu Rotaru (achiziție verificată)

    Rotaru Silviu

    Ganduri bune,celor ce sunt pasionati de barbieritul clasic.De ceva vreme, am trecut la acest tip de barbieritul si pot spune, fara sa gresesc, ca am facut o alegere foarte buna.Sigur nu ma voi intoarce la aparatele cu multe lame, cu tot felul de fantezi tehnice si de marketing.Am avut ocazia sa cumpar acest aparat, fiind al patrulea in gama de aparate clasice de ras, deja achizitionate.Primul, cu care am inceput, este un clasic al brand-lui Muehle si anume R89 pieptan inchis.O bucurie de aparat.La ceva vreme, am achizitionat un Feather Popular, simplu, redus la esenta, perfect pt concedii ca si asteptari.A urmat Merkur 701, cu ingenioasa lui modificare a gradului de agresivitate al lamei, folosita in timpul barbieritului.Eram convins ca am reusit sa am deja aparate clasice, care sa fie fiecare in parte, bucuria mea de la inceputul zilei.Acest Rockwell, cumparat saptamana trecuta, a reusit sa-mi aduca o stare de bine peste ce aveam, fiind de departe, in ce ma priveste, foarte multumit de el.Este bucuria desavarsita, intre aparatele de ras pe care le detin.Usor de folosit, prietenos, versatil si foarte bine lucrat.As spune dintr-o clasa superioara a calitatii.Pt cei care doresc un aparat mult peste pret, pt cei care doresc un barbierit clasic fara cusur, pt cei care doresc sa investesca corect, este o alegere PERFECTA!Recomand cu aceiasi caldura magazinul, in care te simti ca acasa, fiind consiliat de aproape si cu atentie.Nota 10+ pt produse, la fel si pt cel care raspunde de acest magazin, cu modestie, recomadandu-se doar Bogdan!

  2. Florin Comanescu (achiziție verificată)

    Un aparat de nota 10

    M-a impresionat: iritatie minima si eficienta maxima. Daca cu unele aparate aveam sansa sa nu am iritatii (zona gatului) foarte rar, fiecare utilizare R6c e fara iritatii (iritatie minima cu o lama mai boanta). O singura trecere (placa 3) + curatire acolo unde este cazul e suficient. Chiar daca vine cu 6 „nivele”, deocamdata m-am oprit la 3 – e suficient pentru moment. S-ar putea ca mai incolo sa am nevoie de placile mai agresive.
    Este un aparat cu „greutate” care se simte in mana. Greutatea lui e sufiecienta in momentul trecerii pe piele, nu trebuie apasat absolut deloc.
    Singurul aspect care nu mi-a placut a fost filetul interior din maner, pe la jumate parca are un „nod”, dar am citit ca ar fi o problema specifica R6C.
    Recomand R6C, sau varianta mai de buget 2C.

  3. caramanis09 (achiziție verificată)

    ☆☆☆☆☆☆☆
    Am dat doar șapte stele pentru aparat 😊
    Pentru profesionalismul d-nlui Bogdan trecem la nivelul de opt stele.

  4. eugen.draghici (achiziție verificată)

    Aparat foarte-foarte bun

    L-am cumparat de curiozitate si de aceea am ales varianta ieftina (cea similara, de inox, fiind mult mai scumpa). L-am folosit cu setarile de „agresivitate” 2, 4 si 6. Nu am „reusit” nici o taietura, cu toate ca atunci cand am folosit cea mai agresiva setare, 6, lama era deja uzata (si se stie ca lamele uzate pot taia rau!). Este mai „bland” pe setarea 6 decat Merkur 701 pe aceeasi setare. Este mai „bland” si decat Muehle R41 (pe care eu il consider ceva mai putin „agresiv” decat Merkur 701 pe setarea 6, desi probabil ca unii m-ar putea contrazice; dar este o parere personala formnata in urma utilizarii ambelor aparate). Aparatul se simte bine in mana, este greu exact cat trebuie si (presupun!) face aceeasi treaba ca si varianta mai scumpa si care „joaca in alta liga” (cea a aparatelor indestructibile, din inox, de lux). Insa cred ca cine ingrijeste in mod minimal si acest aparat din aliaj de zinc, il poate folosi o viata. Calitatea barbieritului este foarte buna, chiar nu exista nimic de reprosat nici aparatului, nici firmei (care este extrem de prompta la trimiterea produselor). Una peste alta: un 10 din toate punctele de vedere! Nu-mi pare deloc rau ca am cumparat acest produs de mare calitate, pe care-l voi folosi des!

  5. Silviu Axinte (achiziție verificată)

    Am comandat Rockwell 6C Crom si am primit in schimb Rockwell 6C Crom Gunmetal (din pacate am realizat acest lucru abia dupa ce aparatul a ajuns in mainile tatalui meu, caruia il facusem cadou). Am trimis mesaj catre Groom Lab dar nu am primit nici un raspuns.
    Cat priveste aparatul, a fost incercat cu numarul 2 si o lama Feather dar s-a lasat cu iritatii (tatal meu mi-a zis ca nu se mai iritase la barbierit de 20 de ani – timp in care a folosit insa doar aparate cu multe lame). Prin urmare, probabil ca depinde de ten, mod de barbierire etc.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *