After Shave RazoRock American Barber 100ml

(O recenzie)

85,00 lei

Loțiunea after-shave American Barber RazorRock este inspirată din aroma YSL Rive Gauche, pentru bărbați. Chiar dacă sunt două companii care produc marca Rive Gauche, ceea ce diferențiază „Loțiunea After-shave American RazorRock” este aroma franțuzească, tradițională și luxoasă.

Mai multe informatii
SKU: TGLRZRAAB
Brand: RazoRock
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Cantitate: 100 ml

Sfat: Pentru un efect maxim, agitați înainte de a utiliza.

Pentru ca mirosul să persiste mai mult timp, aplicați și pe zona din spate a gâtului.

Ingrediente: Alcool Denat, Apă, Parfum, Polisorbat 20, Peg-40 (ulei de ricin hidrogenat), mentol, dimeticon copoliol, Tetrasodiu EDTA

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Daniel ţurlea

    ăsta a fost bun

    l-am avut anul trecut şi chear avea persistenţă acum nuştiu dacă l-au reformulat şi pe ăsta, dacă da n-am să-l mai cumpăr pe viitor. am să mai comand o sticlă când o să fie în stoc să mă conving.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *