Cap Razorock pentru aparat de ras Lupo 72

600,00 lei

SKU: 8051739114157
Brand: RazoRock

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Cap Razorock pentru aparat de ras Lupo 72

Acest cap, compatibil cu toate mânerele Razorock, este fabricat din oțel inoxidabil 316L.
Versiunea Lupo 72 de la expunerea pozitivă a lamei este o versiune mediu agresivă, dar fără a depăși distanța (0,72 mm), pentru a oferi un bărbierit profund, dar încă plăcut.

Material: oțel inoxidabil 316L 

NB: Potrivit lui Razorock, capetele lor sunt instrumente de bărbierit și nu bijuterii, folosind un proces de finisare prin vibrație (folosit pentru a respecta toleranțele strânse trebuie să aveți un aparat de ras perfect) capetele nu sunt finisate în oglindă și pot avea unele semne de frezare sau finisare.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cap Razorock pentru aparat de ras Lupo 72”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *