Brici Rex Supply Co Sovereign

2.200,00 lei

SKU: 8051739117233

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Brici Rex Supply Co Sovereign

Rex Supply Co.  vă prezintă Briciul Sovereign, cea mai recentă adiție artizanală la creșterea liniei sale de brice și accesorii de ras.

Sovereign este un bric modern, creat de pasionați de bărbierit. Briciul Sovereign oferă materiale de calitate într-un omagiu adus designului tradițional german al briciurilor, furnizând o experiență de ras excepțională atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru cei care doresc să descopere acest univers.

Aparatele de ras Rex Supply Co. au o reputație pentru calitatea și măiestria lor superioară, aspecte pe care Sovereign le evidențiază pe deplin. Lama, lungă de 3 inch și lată de 7/8 inch, este fabricată din oțel carbon 01, menținând un echilibru fin ajustat care se traduce imediat în control excelent pentru utilizator. Lama este complet înclinată pentru a maximiza ascuțirea, confortul și performanța, facilitând bărbieritul chiar și a celor mai dure bărbi fără a smulge, trage sau irita pielea.

Briciul Sovereign cu lamă dreaptă este 100% fabricat în SUA și este proiectat să dureze o viață.

Brand

Rex Supply Co.

Am creat o linie de produse de inspirație vintage care respectă și reînvie arta bărbieritului umed tradițional pentru bărbatul modern. Produsele noastre sunt proiectate, fabricate și asamblate în S.U.A., folosind cele mai bune materiale și măiestrie veche, cu pasiune pentru calitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brici Rex Supply Co Sovereign”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *