Brici Parker SRRW cu mâner de lemn

130,00 lei

Briciul Parker SRDW este utilizat în saloanele de bărbierit din întreaga lume și asta pentru că are un design unic, care menține lama într-o poziție sigură, pe întreaga durată a utilizării.

Mai multe informatii
SKU: TGLPKRSRRW
Brand: Parker

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Având un „clips unic pentru închidere“ mecanismul acestui brici menține lama de ras în siguranță, la locul ei, rămânând perfect integrată, pe întreaga durată a utilizării. Spre deosebire de bricele din comerț, Parker SRRW  are un braț inoxidabil, lamă de oțel din categoria grea și un mâner din lemn de trandafir, de cea mai bună calitate.

Mulți dintre clienți ne-au menționat faptul că acest brici acționează exact ca un aparat de ras, doar că nu este nevoie de ascuțire, ca în cazul aparatelor clasice.

Trebuie doar să vă alegeți lama preferată, să o fixați și să o introduceți în aparatul de ras, atât de simplu!

  • Tipul briciului: brici pentru bărbierit cu clips
  • Greutate: 45 gr.
  • Lungime: 14.22 cm.

Brand

Parker

Adopți bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

1 recenzie

  1. Daniel-Ovidiu Gherasim (achiziție verificată)

    Recomand cu încredere

    Am cumpărat acest produs atât pentru a fi folosit ca principalul aparat de bărbierit, cât și pentru a învăța în siguranță tehnica înainte de folosirea unui brici clasic. Lama stă fixă la locul unde este pusă, iar mânerul din lemn mi-a adus complimente de la cunoscuți

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.