Brici Boker Negru Amboina 6/8 square Point

1.395,00 lei

SKU: 4045011239496

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Brici Böker Negru Amboina 6/8 square point

Stilul este mai puțin o chestiune de eleganță decât de caracter. Boker Black Amboina demonstrează perfect că aceste caracteristici pot fi combinate perfect. Briciul este complet negru, cu o lamă lustruită din oțel carbon de înaltă rezistență. Suprafata lamei este transformata intr-un strat de oxid negru prin tratament cu acid, motiv pentru care nu se poate vorbi de o acoperire in sensul clasic.  Datorita greutatii echilibrate, lama aluneca extrem de placut si curat peste piele.

Mânerul din lemn exotic de amboina impresionează prin granulația sa uimitor de pestriță, care amintește în unele părți de fibra de carbon. Lemnul provine din Asia de Sud-Est. Negrul distinctiv și suprafața plăcut netedă a mânerului sunt realizate cu ajutorul stabilizării lemnului. În acest proces special, rășina epoxidica încălzită este presată în porii lemnului și apoi întărită. Forma bulboasă a mânerului formează un contrast reușit cu marginea dreaptă a lamei, subliniind expresiv liniile aparatului de ras.

Accente vizuale discrete ale mânerului se găsesc  în cele două știfturi din nichel argintiu, precum. Livrat cu o ștampilă Boker autentică pe lamă si un certificat de autenticitatet.

Fabricat manual în fabrica de cuțite Boker din Solingen.

Caracteristici Straight Razor black amboina 6/8 square Point

Tip: Brici drept
Greutate: 58,00 g
Latimea lamei: 6/8
Material lamei: otel carbon
Material maner: Lemn Amboina
Prelucrare: placare cu aur
Punct: Punct pătrat
Fabricat în: Solingen
Culoare: negru
Număr articol: 140919

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brici Boker Negru Amboina 6/8 square Point”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *