Balsam aftershave Zingari Man The Navigator 118ml

110,00 lei

SKU: 850027385457
Brand: Zingari Man
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Balsam aftershave Zingari Man The Navigator 118ml

Pas cu pas, un bărbat merge de-a lungul scândurilor de lemn încălzite de soare ale unui dig. Vântul poartă o dulceață strălucitoare, fructată, care se amestecă cu sarea iodată a brizei mării. În bărbatul însuși, aceste parfumuri întâlnesc o figură fermă, dar primitoare, hotărâtă, dar liberă. În acest parfum acvatic, se încearcă evocarea nu numai a spiritului mării, ci și a omului care poartă acel spirit ca parte din sine: Navigatorul.

Balsam aftershave Zingari Man The Navigator 118ml este un produs fără alcool care vă va lăsa fața proaspăt bărbierită împrospătată și îngrijită, fără a o lăsa uscată, sau iritată.

Ingrediente: Aqua (apă), Hamamelis Virginiana (Azelul vrăjitoarei), trigliceride caprilice/caprice, izopropil jojobat (și) alcool de jojoba (și) esteri de jojoba, ulei de semințe de ovăz, glicerină, parfum (parfum), ricin hidrogenat PEG-40 Ulei, D-Pantenol, Extract de scoarță de Salix Alba, Coco-Caprylate/Caprat, Etoxidiglicol, Pentilen Glicol, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipat, Alantoină, Germall Plus, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Leaf Ferment Filtrat, Squalane, Flower Matricaria Extract, EDTA tetrasodic, Geraniol, Citral

Brand

Zingari Man

O bună igienă ajută sufletul tău aventurier să trăiască liber pentru a explora noi aventuri și experiențe – în timp ce arăți și te simți cât mai bine. Heather Melton este o formulatoare certificată de produse cosmetice ( săpun și cosmetice artizanale ) și este artizana din spatele tuturor produselor uimitoare de la Zingari. Prin cercetări extinse, teste și ani de experiență în formularea și producerea de tratamente pentru piele de înaltă calitate, balsamuri aftershave, săpunuri de bărbierit și uleiuri de barbă, ea a făcut din produsele Zingari Man unele dintre cele mai căutate produse de bărbierit artizanal de pe piață. La Zingari, ne străduim să fim cel mai bun lucru pe care lumea îngrijirii pielii are de oferit, pentru că pielea tuturor merită un răsfăț. Scopul nostru este ca produsele noastre să facă din rutina de îngrijire a pielii fiecărui client atât o experiență mai sănătoasă, cât și o plăcere și sperăm că ne veți spune dacă vă putem ajuta în călătoria către o piele mai sănătoasă și/sau un bărbierit umed! Misiunea noastră: Lucrând spre unitate și acceptare prin respectarea diferitelor culturi, tradiții și stiluri de viață.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balsam aftershave Zingari Man The Navigator 118ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *