Balsam AfterShave Proraso Ulei de Shea si Lemn de Santal 100ml

(O recenzie)

45,00 lei

Balsamul After Shave Proraso cu ulei de shea și lemn de santal, ce tonifiază și calmează pielea.  Aceast balsam aftershave este apreciat deoarece lasă pielea revitalizată și recondiționată. Pentru toate tipurile de piele.

Mai multe informatii
SKU: TGLPABS
Categorii: ,
Brand: Proraso
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Balsamul AfterShave Proraso cu ulei de shea și lemn de santal revitalizează, tonifică pielea și reduce roșeața. Formulă non-grasă care se absoarbe ușor.

Parfumul plăcut, masculin este doar un bonus. Fără parabeni.

Testat dermatologic, fără alcool.

Mod de utilizare:

  • după bărbierit clătiți fața cu apă rece
  • stropiți sau aplicați o cantitate mică în palme apoi masați ușor pielea.

Gramaj: 100ml

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie.

Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia.
De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor.

De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție.

Fabricat în Italia.

Brand

Proraso

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie. Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia. De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor. De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție. Aproape orice iubitor de bărbierit clasic si elegant are câteva produse Proraso în dulap. Gama de săpunuri pentru bărbierit oferă patru tipuri de produse: cele cu ambalaj verde sunt create pentru toate tipurile de ten, cele cu alb sunt pentru cei cu un ten mai sensibil, cele roșii pentru o barbă aspră, iar cele albastre pentru un bărbierit ușor și comfortabil. Un element cheie din compoziția acestor produse este eucaliptul, care conferă un parfum bărbătesc și o senzatie fresh. 

1 recenzie

  1. danut.tanase (achiziție verificată)

    Perfect

    Un balsam perfect! Miros foarte placut, fin, intra rapid in piele, catifeleaza pielea, si reduce efectul de dupa barbierit, si ceva foarte important pentru un balsam, nu este gras, cum l-ai aplicat, cum dispare in piele. Perfect pentru banii ceruti.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *