Aparat de ras Rockwell 6C Gunmetal

(2 recenzii)

299,00 lei

Îmbunătățește aspectul pielii, elimină deșeurile din plastic și economisește bani, utilizând aparatul de ras „Rockwell 6C Razor”.

Mai multe informatii

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc.

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !
Rockwell logo

Un aparat de ras sigur pentru orice tip de piele, cu o lungime perfectă, pentru un bărbierit confortabil, de fiecare dată

Acest aparat te ajută să economisești timp și bani, având precizia unui ingner. Spune adio aparatului de ras vechi și spune-i bun venit aparatului de ras optimizat, „Rockwell 6C Razor”.

Calități:

 •    Elimină iritarea și previne creșterea prematură a firului de păr.
 •    Conceput din aliaje de crom alb și zinc.
 •    Precizie
 •    Gramaj perfect, pentru a asigura o mânuire excelentă a aparatului, pe întreaga durată a bărbieritului.

Detalii

Aparatul de ras „Rockwell 6C” este un aparat ajustabil, la cel mai bun preț.  Realizat din aliaje de zinc premium, „Rockwell 6C” oferă un bărbierit imbatabil. Având șase dimensiuni, ajustabile, barba ta va fi realmente sculptată de acest aparat. Bărbieritul a deveni de acum mult mai comod și mult mai eficient.

Când este folosit împreună cu lamele de ras „Swedish Stainless Steel”, aparatul de ras  „Rockwell 6C” conferă bărbieritul ideal!

Cutia conține:

 •   Aparat de ras „6C Razor” Gunmetal
 •   5 lame „Rockwell Swedish Stainless Steel” (ajung pentru o lună întregă)

Dimensiune mâner: 8.89 cm

Greutate: 100g

Realiza în Canada.

Brand

Rockwell

Rockwell logo

2 recenzii

 1. Bogdan Catargiu

  Fantastic

  Abia l-am primit.e senzational.reglat la 2 nu ai cum sa te tai oricum te-ai barbieri.absolut nici o iritatie pe tenul sensibil.multumesc groomlab.

 2. Alexandru Costin Mitu (achiziție verificată)

  Super

  Prima mea comanda la GroomLab. Dupa un an de folosit un Muehle R89 simteam nevoie de ceva mai agresiv. Am mers pe Rockwell pt cele 3 placi care imi ofera destule optiuni. Am inceput de la placa numarul 4 si acum folosesc numai placa numarul 6. Aparatul se simte foarte bine in mana, este mult mai greu fata de R89. Finisajele sunt de calitate iar culoarea imi place la nebunie,

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.