Reducere!

Aparat de ras RazoRock German 37 Slant

(O recenzie)

165,00 lei -20% 132,00 lei

-20%

Avantajul unui Aparat de Ras RazoRock German 37 Slant este că lama este strânsă în două direcții, crescând rezistența mecanică și făcând lama mai rigidă.

Mai multe informatii
SKU: 800000000804
Brand: RazoRock

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Avantajul unui Aparat de Ras RazoRock German 37 Slant este că lama este strânsă în două direcții, crescând rezistența mecanică și făcând lama mai rigidă; o lamă subțire, dar rigidă, taie mai eficient. Cap de design tradițional german de la mijlocul secolului XX.

Aparatul de ras „RazoRock German 37 Slant” poate fi utilizat cu orice lamă dublă.

Capul aparatului: aliaj din zinc placat cu crom

Mânerul: oțel inoxidabil și CNC polișat și prelucrat 316L

Greutate: 74 g

Lungime maner: 13mm x 82 mm

 

 

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Craciun Mihai

    Razorok german37

    Este open sau close comb?

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *