Aparat de ras Parker Semi Slant Satin Safety Razor

185,00 lei

Aparatul de ras „PARKER SEMI SLANT SATIN SAFETY RAZOR ” are avantajele unei lame înclinate (o suprafață mai mare de tăiere pe fiecare parte, datorită unghiului lamei) fără agresivitatea și expunerea lamei clasice. Acest aparat de ras oferă un bărbierit incredibil și confortabil.

Mai multe informatii
SKU: TGLPKRSSS
Brand: Parker
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Aparatul de ras „semi-Slant Parker” este mai blând decât un aparat convențional, deoarece unghiul lamei este strâns, putând tăia firul de păr la un unghi drept,  rezultând un bărbierit foarte eficient.

Lamele înclinate ajută mai ales în cazul firelor de păr groase sau a tenului sensibil.

Tipul aparatului: Aparat de ras din trei piese

Greutate: 82.21 grame

Lungime: 10 cm

Material: Cadru din alamă solidă placat și texturat cu crom satinat, finisaj realizat pentru o mai bună aderență

Țara de proveniență: India

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

1 recenzie

  1. Honoriu CALCIU (achiziție verificată)

    Eficient

    Out of the box, acest aparat tinde să impresioneze prin aspectul său elegant. Lucrătura este bună, micile imperfecţiuni nu pot fi luate în considerare. Vremurile în care Parker şi-au gonit controlorii de calitate au trecut. După câte observ la acest model, presupun că au chiar o colaborare cu Barbieri Uniti srl în ceea ce priveşte TGS (The Goodfellas’ Smile) Slant Head. Lama se aliniază perfect de fiecare dată. Părţile laterale ale lamei ies puţin în afara aparatului, dar acest lucru este neglijabil. Cred că cei care ar folosi acest aparat pentru a se bărbieri pe cap nu ar avea probleme pentru regiunea din spatele urechilor.
    Avantajele tăierii diagonale, dar fără agresivitatea şi expunerea altor slant-uri – aşa spun cei de la Parker. Dar nu vă lăsaţi păcăliţi de denumirea de “Semi-Slant”. Aparatul este foarte eficient. Aş zice că este undeva aproape de Rockwell 6S cu placa 4. Pot să-l compar doar cu celelalte slant-uri pe care le am în prezent, adică Merkur 39C şi Merkur 37C (la care, de fapt, diferă numai mânerul), precum şi Fatip Lo Storto, atât closed comb cât şi open comb. Oricare dintre aceste aparate menţionate îmi permite un bărbierit rapid şi relaxat, fără tăieturi, ciupituri, iritaţii. De cealaltă parte, Parker-ul nu mă ciupeşte nici el, dar taie mai aproape de piele şi asta chiar se simte. Parcă aş avea nevoie să-l îmblânzesc de fiecare dată cu o lamă mai iertătoare. Aparatul îmi place şi este bun, mă bucur că se numără printre cele pe care le am, îl folosesc când şi când, dar când vine vorba de Parker, mâna îmi alunecă aproape de fiecare dată către reglabilul Variant. Cei ce preferă un aparat orientat mai spre “wild” decât spre “mild”, sigur îl vor aprecia, dar pentru mine nu reprezintă un daily shaver. Asta nu-i scade deloc din valoare – “Semi-Slant”-ul merită.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *