Aparat de ras RazoRock BBS A

654,00 lei

SKU: TGLRZRCBBSA
Brand: RazoRock

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparat de ras RazoRock BBS A  (BABY BUTT SMOOTH) un aparat de ras care vorbeste de la sine datorita a doua caracteristici speciale.

1) Geometria capului face ca lama să fie îndoită mai mult decât în ​​orice alt aparat de ras de siguranță. Această curbură mai mare crește presiunea asupra lamei de ras, făcând marginea lamei mai subțire, dar mai stabilă.

2) Datorită geometriei capului, unghiul de bărbierit este redus de la tipicul 45° la aproximativ 35°, ceea ce permite o mai bună manevrare a mânerului și ghidarea intuitivă a capului pentru un bărbierit perfect.

Modelul A este o versiune mai agresivă a aparatului de ras BBS, dacă folosești și iubești aparatul de ras BBS, dar ți-ai dorit întotdeauna puțin mai multă agresivitate, BBS A va fi aparatul de ras perfect pentru a-l adăuga la colecția ta.

FISA TEHNICA:

Mâner: Mâner HD 13x85mm

Material: otel inoxidabil 316L

 

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de ras RazoRock BBS A”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *