Aparat de ras clasic Parker Variant Satin Chrome

400,00 lei

Aparatul de ras ajustabil Parker Variant, în crom satinat, este un instrument de precizie perfect pentru bărbierit, atât pentru începători cât și pentru experți.

Mai multe informatii
SKU: TGLPVARSC
Brand: Parker
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparatul de ras clasic ajustabil Parker Variant, în crom satinat, este un instrument de precizie perfect pentru bărbierit, atât pentru începători cât și pentru experți.

Unghiul lamei poate fi reglat prin rotirea butonului de pe partea inferioară a aparatului de ras, astfel încât expunerea să poată fi setată după preferințele fiecărui utilizator.

Parker Safety Razor produce aparate de ras de cea mai înaltă calitate, proiectate cu precizie, de peste 40 de ani.

Aparat de ras clasic Parker Variant Satin Chrome

Setări reglabile: setări multiple pentru a regla unghiul lamei cu un cadran în partea de jos cu setări de la 1 la 5, 1 fiind cel mai blând și 5 cel mai agresiv. Setările personalizabile se potrivesc diferențelor de grosime a părului facial, tip de piele, preferințe și nivel de experiență.

Tip de aparat de ras: aparat de ras clasic reglabil, in doua piese

Greutate: 110 g

Lungime: 5 cm

Design: designul din două piese asigură o aliniere precisă a lamei

Tip lamă: cu două tăișuri

Material mâner: alamă, placat cu crom satinat

Fabricat în India

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de ras clasic Parker Variant Satin Chrome”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *