Apă de Parfum Panama Ultimosole 100 ml

550,00 lei

SKU: TGLPEUL
Brand: Panama 1924
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Ultimosole, noul parfum de la Panama 1924, este o călătorie către un loc fermecat unde soarele din Napoli și insula Capri se îmbină cu magia orei de aur, cel mai frumos moment al zilei.

Valurile mării se sparg ușor, briza îți mângâie pielea, iar sufletul se simte ușor. Ultimosole, dulce și fermecător, cu note de vanilie, zahăr de trestie și caramel învăluitor, captivează simțurile și inspiră vise. Un parfum care place tuturor, făcând inimile să bată și suspinele să scape. Reprezintă dulceața și ușurința aerului napolitan, plăcerea unui moment unic care rămâne în inimă pentru totdeauna. Prin Ultimosole, vei descoperi frumusețea vieții și vei trăi fiecare moment ca pe un apus de soare uluitor, unde soarele apune încet pe orizont, lăsând o urmă finală de lumină și emoție.

Volum: 100 ml

Fabricat în Italia

Brand

Panama 1924

Boellis - Frizeria din Napoli Marca Boellis își are rădăcinile în frizeria cu același nume din inima orașului Napoli, care a fost fondată în 1924 de Antonio Boellis. Antonio a fost atras din mediul rural sicilian în orașul Napoli pentru a-și împlini visul. Tatăl său a realizat acest lucru cu foarfecele, pentru că era un croitor talentat. Și la foarfece, Don Antonio a adăugat un pieptene și a devenit frizer. A durat ceva timp până și-a construit o reputație - printre alte motive, deoarece doar câțiva își amintesc că nu-i plăcea în mod deosebit să această meserie. Fiul său, Peppino Boellis, a dezvoltat mai departe conceptul de casă și l-a perfecționat: a deschis un mic salon în Via Vetriera și a transformat afacerea după câțiva ani într-un fel de centru de socializare: o frizerie aproape ca un club în care oamenii se puteau întâlni pentru a se rade și a se tunde. Salonul Boellis era cunoscut pentru tunsorile sale, care în curând au devenit celebre în tot Napoli. Fiii lui Peppino, Antonio și Michele Boellis, continuă astăzi tradiția tatălui și a bunicului lor: Michele este, de asemenea, frizer, iar Antonio este responsabil pentru linia Boellis Panama 1924, care este dedicată vechilor tradiții. Boellis reprezintă astfel o piesă din arta autentică a vieții italiene - în special pentru bărbați și se bucură de un succes continuu. Boellis a fost numit de Worth Robb Report, o revistă americană specializată în articole de lux, precum și de Cosmoprof drept una dintre cele mai bune case italiene de nișă din sectorul parfumurilor și cosmeticelor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apă de Parfum Panama Ultimosole 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *