Reducere!

Apă de Parfum Panama Rosso 100 ml

540,00 lei -20% 432,00 lei

-20%

Panama Rosso este un parfum conceput prin răsturnarea piramidei parfumurilor convenționale.

Mai multe informatii
SKU: TGLPAREDP
Brand: Panama 1924

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Rosso este inima,

Rosso este pasiune,

Rosso este dorința de a câștiga,

Rosso este energie,

Panama este… Rosso.

Panama Rosso este un parfum conceput prin răsturnarea piramidei parfumurilor convenționale. Notele de bază sunt imediat percepute datorită dozării ample de ingrediente.

Acest efect magistral al notelor face din parfum un parfum molecular. Protagonistul incontestabil al creației este ambroxanul, o materie primă aproape magică inventată în 1950. Parfumul său împreună cu chihlimbarul scoate în evidență note lemnoase, condimentate, moscate și animalice și — în combinație cu procentul ridicat de parfum de 25% — este unul dintre cele mai durabile de pe piață. Ambroxan intensifică notele fructate ale perei nashi, care provine din regiunile temperate și subtropicale din centrul Chinei, și scoate în evidență accente minerale plăcute.

Note olfactive:

Pere Nashi, Mandarină

Magnolia, floare de portocal, iasomie

Ambroxan, Musk, Vetiver, Patchouli

Volum: 100 ml

Fabricat în Italia

Brand

Panama 1924

Boellis - Frizeria din Napoli Marca Boellis își are rădăcinile în frizeria cu același nume din inima orașului Napoli, care a fost fondată în 1924 de Antonio Boellis. Antonio a fost atras din mediul rural sicilian în orașul Napoli pentru a-și împlini visul. Tatăl său a realizat acest lucru cu foarfecele, pentru că era un croitor talentat. Și la foarfece, Don Antonio a adăugat un pieptene și a devenit frizer. A durat ceva timp până și-a construit o reputație - printre alte motive, deoarece doar câțiva își amintesc că nu-i plăcea în mod deosebit să această meserie. Fiul său, Peppino Boellis, a dezvoltat mai departe conceptul de casă și l-a perfecționat: a deschis un mic salon în Via Vetriera și a transformat afacerea după câțiva ani într-un fel de centru de socializare: o frizerie aproape ca un club în care oamenii se puteau întâlni pentru a se rade și a se tunde. Salonul Boellis era cunoscut pentru tunsorile sale, care în curând au devenit celebre în tot Napoli. Fiii lui Peppino, Antonio și Michele Boellis, continuă astăzi tradiția tatălui și a bunicului lor: Michele este, de asemenea, frizer, iar Antonio este responsabil pentru linia Boellis Panama 1924, care este dedicată vechilor tradiții. Boellis reprezintă astfel o piesă din arta autentică a vieții italiene - în special pentru bărbați și se bucură de un succes continuu. Boellis a fost numit de Worth Robb Report, o revistă americană specializată în articole de lux, precum și de Cosmoprof drept una dintre cele mai bune case italiene de nișă din sectorul parfumurilor și cosmeticelor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apă de Parfum Panama Rosso 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *