Aftershave Fine Snake Bite 100ml

(O recenzie)

140,00 lei

SKU: 856518005125
Categorii: ,
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aftershave Fine Snake Bite 100ml

Produsele Mr. Fine aftershave au fost întotdeauna preferatele pasionaților din întreaga lume, deoarece reprezintă o întoarcere elegantă în trecut, dar cu un strop de inovație pentru a le menține proaspete și la zi. Parfumuri Ultra-Premium infuzate într-o bază ușoară și atemporală garantează un after shave extraordinar.

Parfumurile Ultra-Premium de la Mr.Fine au fost inspirate din cele mai populare parfumuri pentru bărbați din toate timpurile: Rive Gauche Pour Homme, Yves Saint Laurent, Guerlain Vetiver (1961), Terre d’Hermes (2006) și multe altele. Formula  cu patru ingrediente nu conține coloranți artificiali, emulgatori, petrol, siliconi, ftalați sau parabeni și este fabricată cu mândrie în SUA. Încercați-l și aflați de ce nimic nu bate un bărbierit fin.

Descrierea parfumului SNAKE BITE:

Snake Bite Aftershave Tonic nu conține uleiuri parfumate, ci de cinci ori mai mult mentol decât formulările obișnuite Mr. Fine. Prezentat într-o sticlă originală de epocă, acest amestec uluitor „Arde ca diavolul, îngheață ca Munții Stâncoși și vindecă tot ce te rănește.”  Aplicați fără teamă.

Brand

Fine Accoutrements

1 recenzie

  1. IALOMITEANU (achiziție verificată)

    Lotiunea este foarte fresh, totodata fiind si discreta ca si miros.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *