After Shave RazoRock Black Bay 100ml

70,00 lei

BLACK BAY foloseste Super Formula RazoRock, îmbogățită cu unt de shea, ulei de argan, aloe vera, lanolină și cărbune vegetal pentru o senzație hrănitoare după bărbierit și o alunecare mai ușoară în timpul rasului.

Mai multe informatii
SKU: TGLRZRABB
Brand: RazoRock

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

De când RazoRock a oprit producția de săpunuri Captain’s Choice Bay Rum, am primit zeci de solicitări, lunar, din partea clienților care își doresc să le achiziționeze.

Această situație se datorează faptului că foarte multe persoane nu suportă aromele puternice de scorțișoară din săpunurile și after-shave-urile tradiționale.

Timp de doi ani, s-a încercat obținerea unei formule cât mai potrivită pentru clienți, iar în primăvara anului 2017 aceasta a apărut pe piață.

O formulă ușoară, din extract de dafin și arome care surprind simțurile. Această aromă este potrivită persoanelor care nu sunt adeptele mirosurilor putenice americane. Genul acela de miros cu care te obișnuiești atât de tare încât nu mai poți trăi fără el.

Dacă vă doriți un rezultat rafinat, folosiți „Loțiunea After-shave BLACK BAY RazoRock” împreună cu „Săpunul de bărbierit RazoRock BLACK BAY .”

Produs artizanal manufacturat în Italia

Aromă: miros plăcut de dafin

Cantitate: 100 ml

Ingrediente: Alcool Denat, Apă, Parfum, Polisorbat 20, PEG-40 (ulei de ricin hidrogenat), mentol, Dimethicolne copoliol, EDTA tetrasodic, benzil salicilat, Butilfenil Methilpropional, Limonene, Linalool.

Brand

RazoRock

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.