After Shave Floid The Genuine 400ml

(2 recenzii)

120,00 lei

New Formula – After Shave Floid “The Genuine Italian”, cantitate 400ml. After Shave-ul preferat al italienilor

Mai multe informatii
SKU: TGLFLAS
Categorii: ,
Brand: Floid
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Formula sa nouă exclusivistă calmează iritația de după ras și împrospătează pielea.  Principalele diferențe dintre acest After shave și versiunea sa spaniolă sunt aroma de citrice și cantitatea mai mică de alcool, care se observă în culoarea after shave-ului, făcând din versiunea italiană o variantă mai proaspăt.

Brand

Floid

2 recenzii

  1. Mihai arcaleanu

    un AS deosebit

    Eu am achizitionat acest after shave in varianta care era acum vreo 2 ani, The Genuine dar Vigoroso, sper ca au pastrat reteta caci este un AS deosebit, un miros clasic placut, foarte puternic. Tot timpul senzatie placuta dupa aplicare, usturimile firesti la aplicrea unul AS cu alcool dispar repede si lasa in urma o piele catifelata in incantarea unui parfum deosebit.

  2. vladoctav_83 (achiziție verificată)

    Un after shave deosebit!

    Floid este un after shave clasic cu un parfum de frizerie old stile. Persista foarte bine pe piele si racoreste si calmeaza zonele iritate ale fetei. Pe mine personal aroma after shaveului ma duce undeva in copilarile. Pentru cei care cauta ceva de calitate cu un parfum deosebit Floid este raspunsul. Multumesc pe aceasta cale staff-ului care m-a indrumat si lasat sa testez mai multe produse in show room. Produs de calitate si o experienta pe masura!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *