Săpun de ras Barrister and Mann Chesire 118ml

140,00 lei

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpun de ras Barrister and Mann Chesire 118ml

Fabricat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a vă hrăni și proteja pielea, inclusiv lapte de capră, lapte de cocos, unt de cupuaçu, unt de kokum, unt de shea, ulei de avocado și ulei de ricin. Guma xantan și alte ingrediente alunecoase sunt încorporate pentru a îmbunătăți lubrifierea lamei și pentru a permite un bărbierit mai fin și mai curat.

Profil olfactiv : Bergamota, Salvie Clary, Lavanda, Paciuli

Ingrediente : Aqua (apă), stearat de potasiu, glicerină, seu de potasiu, parfum (ulei parfumat), stearat de sodiu, unt de semințe de Gacinia indica (unt de kokum de potasiu), acid poliacrilamidometilpropan sulfonic, suc de fructe Cocos Nucifera (lapte de cocos), Ricinoleat de potasiu, lactat de sodiu, unt de Butyrospermum Parkii (Shea), disuccinat de etilendiamină trisodica, gumă de xantan, unt de semințe de Theobroma Grandiflorum (Cupuacu), unt de cacao de sodiu (Kokum), cocoat de potasiu, hidroxietil ricocelulozorat, hidroxietil ricinoleozat Lapte) praf, ulei de Persea Gratissima (avocado).
Cocoat de sodiu, extract de rădăcină de Althaea Officinalis (marshmallow), extract de Ulmus rubra (ulm alunecos)

Dimensiune: 118 ml
Fabricat in USA

Brand

Barrister and Mann

Barrister and Mann produce unele dintre cele mai bune produse tradiționale de bărbierit din lume. Compania este specializata in sapunuri de ras, aftershave si parfumuri pentru barbatul modern.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun de ras Barrister and Mann Chesire 118ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *